Πιθανότητα ακύρωσης εκδρομών μαθητών λόγω κορωνοϊού-Ενημερώνουν οι γονείς

Σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, ενημερώνει τους γονείς μαθητών ότι υπάρχει πιθανότητα ακύρωσης των εκδρομών αν συνεχιστεί η εξάπλωση του Κορωναϊού Covid-19.

Η ανακοίνωση αφορά κυρίως Ελλάδα, Ιταλία και Πολώνια, το Πάσχα και το καλοκαίρι.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα ενημερώνουμε τους γονείς

των μαθητών που έχουν δηλώσει συμμετοχή στις εκπαιδευτικές εκδρομές που διοργανώνονται υπό την  εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας στο εξωτερικό και κυρίως Ελλάδα, Ιταλία και Πολώνια, το Πάσχα και το καλοκαίρι, ότι υπάρχει πιθανότητα ακύρωσης των εκδρομών αν συνεχιστεί η εξάπλωση του Κορωναϊού Covid-19.

Σε μία τέτοια περίπτωση υπάρχει κίνδυνος να χαθεί το όποιο ποσό έχουν πληρώσει για την εκδρομή αλλά και επιπρόσθετα να πληρώσουν επιπλέον επιβάρυνση για την ακύρωση.

Συστήνουμε στους γονείς να ζητήσουν ενημέρωση από τις διευθύνσεις των  σχολείων τους και να μελετήσουν τους όρους του συμβολαίου για την εκδρομή.

Συστήνουμε επίσης να συνεννοηθούν με τη διεύθυνση του σχολείου και για τυχόν προγραμματισμένες εκπαιδευτικές επισκέψεις στο εξωτερικό.

Στην συνέχεια κάθε γονιός, αφού λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, μπορεί να πράξει όπως ο ίδιος κρίνει σωστό και προστάζει το συμφέρον του ιδίου και του παιδιού του.

Keywords
Τυχαία Θέματα