Πιστολίδι Λεμεσού: Με ριπή τραυμάτισαν τους αστυνομικούς

Με μια ριπή από πυροβόλο όπλο, τύπου καλάσνικοφ, τραυμάτισαν τους δυο αστυνομικούς, οι δράστες της εγκληματικής ενέργειας κατά των ένστολων το βράδυ του Σαββάτου (5/5) στη Λεμεσό, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ.

Από την ριπή, οι περισσότερες σφαίρες έπληξαν τον αστυνομικό ο οποίος τραυματίστηκε κρίσιμα και για τον οποίο φτάνουν γιατροί από το Ισραήλ για να αξιολογήσουν την κατάσταση του.

Διαβάστε επίσης: Πιστολίδι Λεμεσού: Ανακρίνεται ύποπτος υπό κράτηση 33χρονη

Αν κριθεί αναγκαίο θα διακομισθεί

με ελικόπτερο στην γείτονα χώρα από το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Διαβάστε επίσης: Αρχηγός: Ο υπόκοσμος θα πάρει την απάντηση που του αξίζει

Για την υπόθεση μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρια πρόσωπα. Ο ένας εκ των δραστών, ο οποίος μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με τραύμα στο πόδι καθώς επίσης και μια 33χρονη στην οποία φέρεται να άνηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Διαβάστε επίσης: ΓΝ Λ/σιας μεταφέρεται ο Γεώργη από απόπειρα κατά ένστολων

Η 33χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού όπου και εκδόθηκε 8ημερο διάταγμα προσωποκράτησής της.

Διαβάστε επίσης: Οργισμένη αντίδραση ΠτΔ:Επίθεση κατά ΚΔ η επίθεση σ'ένστολο

Την ίδια ώρα το τρίτο πρόσωπο από την Βουλγαρία το οποίο ανακρινόταν, συνελήφθη επίσης, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των συλλήψεων στις τρεις.

Διαβάστε επίσης: Απόπειρα φόνου Λ/σος: Αυτός εξακολουθεί να καταζητείται/PIC

Για την υπόθεση συνεχίζει να καταζητείται ο 33χρονος Χαράλαμπος Καλογερίδης καθώς επίσης και ο γνωστός στις Αρχές για τις εγκληματικές του δραστηριότητες Ηλίας Μούζος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ένας γεμιστήρας πυροβόλου όπλου, τύπου καλάσνικοφ, δέχεται 30 φυσίγγια διαμετρήματος 7.62 x 39.

Keywords
Τυχαία Θέματα