Βενγκέρ: «Θα μου λείψει περισσότερο...»

Ιστορική είναι η σημερινή αναμέτρηση της Άρσεναλ (18:30) με αντίπαλο την Μπέρνλι καθώς ο Αρσέν Βενγκέρ θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας, σε εντός έδρας παιχνίδι.

Ο Αλσατός τεχνικός αποχωρεί μετά από 22 συναπτά έτη και η διοίκηση των «κανονιέρηδων» έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό αντίο, με 60.000 φανέλες όπου θα γράφεται «Merci Arsene» ενώ επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθεί το όνομά του σε κερκίδα.

Παράλληλα, ο Βενγκέρ σχολίασε στο τελευταίο match programme το στοιχείο που θα του λείψει περισσότερο υπογραμμίζοντας:

«Αυτό

που θα μου λείψει περισσότερο από όλα σε αυτή τη δουλειά είναι ο ανταγωνισμός ο ίδιος. Το συλλογικό αίσθημα, η ανταλλαγή συναισθημάτων με ανθρώπους που δουλεύεις καθημερινά μαζί τους, η επιθυμία να νιώσεις κάτι μαζί και ο στόχος που έχεις συνεχώς μπροστά σου.

Θα μου λείψει η ένταση όλου αυτού, επειδή αυτό είναι που ξέρω σε όλη μου τη ζωή.

Θα έλεγα ότι αυτό που συνδέει όλες τις ομάδες μου μέσα από τα χρόνια είναι η επιθυμία να παίζουν ως ενωμένη ομάδα, σε υψηλό ρυθμό, και να κάνεις τους παίκτες να φτάσουν σε μια σύνθετη μορφή συλλογικού ποδοσφαίρου.

Αυτό σημαίνει ότι συμμετέχουν τουλάχιστον τρεις παίκτες σε κάθε κίνηση, να εκφράζουν το ταλέντο τους και να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι όταν το ποδόσφαιρο εκφράζεται με συλλογικό τρόπο και με υψηλή κατανόηση, είναι τέχνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα