Πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το 3-0 η Ρεάλ (video)

Η Ρεάλ κέρδισε πιο δύσκολα απ' όσο δείχνει το τελικό 3-0 την Αλαβές και παρέμεινε στο +5 από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τον «καυτό» Απρίλιο.

Θα μπορούσε να είναι πρόγραμμα καμωμένο από τα πιο εφιαλτικά όνειρα του Ζινεντίν Ζιντάν ή κακόγουστη φάρσα ενός ανώτερου ποδοσφαιρικού θεού. Έχουμε και λέμε: η Ρεάλ αντιμετωπίζει μέσα στο επόμενο 20ήμερο την Ατλέτικο, δύο φορές την Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα, με το ενδιάμεσο παιχνίδι με τη Χιχόν ν' αποτελεί κάτι σαν ανάσα δροσιάς.

Ο σημερινός

αγώνας, λοιπόν, στο «Μπερναμπέου» με την Αλαβές θα μπορούσε να είναι η νηνεμία πριν την καταιγίδα που ακολουθεί και η «Βασίλισσα» απλά έπρεπε να τον κερδίσει προκειμένου να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από την 2η Μπάρτσα.

Όπερ και εγένετο, αν και χρειάστηκε να καταβληθεί αρκετή προσπάθεια προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της φτωχής (αλλά όχι αγωνιστικά...) πλην τίμιας Αλαβές: ο Μπενζεμά στο 31΄ έκανε το 1-0 βάζοντας μπροστά τους γηπεδούχους (ο Γάλλος έχει σκοράρει, πλέον, κόντρα και στους 31 αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει στην Πριμέρα) και διεύρυνε το σερί τη Ρεάλ στα 50 ματς στα οποία έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις- νούμερο που αποτελεί ρεκόρ.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, άγγιοξαν την ισοφάριση με τον Μανού Γκαρσία στο 70΄, όμως στο τελευταίο πεντάλεπτο κατέρρευσαν πανηγυρικά: 2-0 ο σεληνιασμένος φέτος Ίσκο μετά από ασίστ του Κριστιάνο στο 85΄ και τρία λεπτά αργότερα ο Νάτσο μετά τη φαουλάρα του Μπέιλ στο δοκάρι διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 3-0.

Κάπως έτσι η Ρεάλ πήγε στους 68 βαθμούς και φιγουράρει στην πρώτη θέση, έχοντας απόσταση ενός... πεντάποντου αό τη δεύτερη Μπαρτσελόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα