Ο Βίζε άφησε την πάλη και επέστρεψε από την 6η κατηγορία

Ο Τιμ Βίζε επέστρεψε. Άφησε στην άκρη την πάλη για να αφοσιωθεί ξανά στο ποδόσφαιρο αφού γύρισε και επίσημα στην ενεργό δράση.

Έκανε το ντεμπούτο του με την Ντίλινγκεν στην έκτη κατηγορία της Γερμανίας. Τέσσερα χρόνια μετά τον τελευταίο επαγγελματικό αγώνα του. Και πήγε καλά. Η ομάδα του έχασε με 2-1, αλλά ήταν ο καλύτερος παίκτης της. Και τώρα κάνει σχέδια για να επιστρέψει στην Bundesliga.

«Αναρωτιέμαι

γιατί τα παράτησα για όλα αυτά» είπε μετά τον αγώνα. Στις εξέδρες βρέθηκαν 2000 θεατές, ενώ συνήθως την ομάδα του φίλου του, Κριστόφ Νόβακ, δεν βλέπουν πάνω από 60 άτομα. «Στο πρώτο ημίχρονο κοιμόμασταν. Ήταν μια καταστροφή, δεν είχαμε καμία τύχη. Οι παίκτες ήταν πιεσμένοι, συνήθως δεν παίζουν μπροστά σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Και το πρώτο γκολ ήταν οφσάιντ» πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια τη μεγάλη φιλοδοξία του:

«Λαμβάνοντας υπόψη ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι μου, νομίζω ότι πήγα καλά. Τώρα σκέφτομαι το μέλλον. Δεν θα παίξω πια στην έκτη κατηγορία. Νομίζω ότι είμαι αρκετά καλός για την Bundesliga».

Keywords
Τυχαία Θέματα