Πηλακούτας: «Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων με το ΑΠΟΕΛ»

«Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων με το ΑΠΟΕΛ», δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο Σάββας Πηλακούτας για το ντέρμπι της Μεγάλης Τετάρτης.

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο:

"Ξορκίστηκε άλλη μία κατάρα τη φετινή περίοδο από αυτές που υπήρχαν. Μετά από πέντε χρόνια καταφέραμε να κερδίσουμε σε μία δύσκολη έδρα. Ήταν ένας αγώνας που θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη, δείξαμε ότι διαχειριστήκαμε με πολύ καλό τρόπο την πίεση της ομάδας. Οπισθοχωρήσαμε για λίγες ώρες στην 4η θέση, ωστόσο επιστρέψαμε. Το μεγάλο ρόλο για τη διεκδίκηση του στόχου τον παίζουν τα αποτελέσματα. Σε κάποια

παιχνίδια πήραμε λιγότερα απ' όσα αξίζαμε. Όπως τα παιχνίδια με Πάφο και Δόξα ή ακόμη και με την Ομόνοια στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Στο ποδόσφαιρο όμως δεν προχωράμε με το αν. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο την καλύτερη μας αμυντική συμπεριφορά.

Ο Ντούρις είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας έλυσε στο έπακρον το επιθετικό μας πρόβλημα. Υπάρχει μία γενικότερη παρουσία της ομάδας. Οι μεταγραφές Ιανουαρίου κάλυψαν τις όποιες απουσίες. Έγιναν καλές προσθήκες, προσφέρουν. Έχει εννιά τέρματα και 9 συμμετοχές. Τους χρειαζόμαστε όλους για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει. Θα μας απασχολεί πιο μετά το θέμα Ντούρις. Ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες που βρήκε. Θα παίξουν ρόλο πολλοί παράμετροι για την παραμονή του.

Σήμερα έχουμε το απόγευμα προπόνηση, ο Σισέ θα περάσει από εξετάσεις. Και ο Γκάντσιεφ και ο Αρτυματάς και ο Παλάνκα είναι τραυματίες. Σήμερα θα γίνει αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν. Αύριο θα είναι περισσότερο τακτικής.

Αναμένουμε την Τετάρτη αρκετό κόσμο. Αν ήταν και οι οργανωμένοι ίσως να μιλούσαμε για ένα κατάμεστο "Αντώνης Παπαδόπουλος".

Το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ είναι υψηλότερων απαιτήσεων, θα πρέπει να βελτιώσουμε όλα αυτά που χρήζουν βελτίωσης για να κερδίσουμε τον αγώνα της Τετάρτης".

Keywords
Τυχαία Θέματα