Πηλακούτας: "Το προσπαθούμε για Σιβού"

Για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση για ανανέωση του συμβολαίου με τον Σιβού αλλά και το ντέρμπι που είναι προ των πυλών με τον Απόλλωνα μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας.

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο:

"Επαναλαμβάνετε σε κάθε παιχνίδι ότι δίνουμε εξετάσεις. Από τον αγώνα του Σαββάτου δεν κρίνεται κάτι περισσότερο από τους τρεις βαθμούς. Είναι νωρίς να χρησιμοποιούμε τέτοιες εκφράσεις που μόνο άγχος προκαλούν. Μπορούμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια. Έχουμε έναν ιδιαίτερο αγώνα με τον Απόλλωνα

στην έδρα μας. Είναι το πρώτο από τα δύο που έχουμε δώσει που θα είναι μπροστά σε γεμάτες κερκίδες. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε μπροστά από τον κόσμο μας. Υπάρχει δίψα, τους χρειαζόμαστε δίπλα μας, έδειξαν ότι είναι μαζί μας. Βοηθάνε τους ποδοσφαιριστές, εκεί όπου οι δυνάμεις μας δεν είναι αρκετές. Μαζί θέλουμε να φτάσουμε σε ακόμη μία νίκη. Βγάλαμε τα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ βρισκόμαστε στην πρώτη θέση, είμαστε αήττητοι. Ο δρόμος είναι μακρύς, θα υπάρξουν εμπόδια, τραυματισμοί... Η ομάδα όμως παρουσιάζεται σοβαρή, όσο περνούν τα παιχνίδια και παίρνουμε τα αποτελέσματα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο. Σήμερα έχουμε απογευματινή προπόνηση, επιστρέφουμε στις προπονήσεις. Ο Πράνιτς είναι εκτός, δεν υπολογίζεται, ο Γκάντσεφ θα αξιολογηθεί η κατάσταση του. Είναι νωρίς, μέχρι το Σάββατο υπάρχουν πέντε προπονήσεις.

Για Σιβού: Είχαμε κάποιες συζητήσεις, γίνεται προσπάθεια για ανανέωση του συμβολαίου του. Δείχνουμε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη στους χειρισμούς της διοίκησης.

Για Cablenet: Δεν ήταν μόνο το οικονομικό. Μελετήσαμε τις προτάσεις, όλες οι λεπτομέρειες όμως αφορούν τη μεταξύ μας συμφωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα