Πήγε στα Public και έφυγε με Harley

Τη νέα Harley Davidson Street Rod πήρε σπίτι της η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του καταστήματος των Public στο Νicosia Mall. Η no1 αλυσίδα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού με αφορμή τα εγκαίνια του 6ου καταστήματος των Public

στην Κύπρο, διοργάνωσε διαγωνισμό με δώρο την μοτοσυκλέτα Harley Davidson Street Rod, αξίας 10,300 ευρώ.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Aθηνά Τσιαμούρου από τη Λευκωσία η οποία παρέλαβε το δώρο της το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό κατάστημα των Public στο Νicosia Mall. Παραλαμβάνοντας τη μοτοσυκλέτα, η υπερτυχερή του διαγωνισμού δεν έκρυψε τη χαρά της για το σπουδαίο δώρο που κέρδισε και ευχαρίστησε τα Public που της έδωσαν την ευκαιρία να οδηγήσει και να πάρει σπίτι της, το νέο μοντέρνο μοντέλο της Harley.

Συμμετοχές στο διαγωνισμό που ξεκίνησε την 1η Δεκεμβρίου, εξασφάλισαν όλοι οι πελάτες του καταστήματος Public στο Nicosia Mall, με την αγορά προϊόντων οποιασδήποτε αξίας και τη συμπλήρωση της ειδικής φόρμας με τα στοιχεία τους.

Σε δηλώσεις του κατά την παράδοση της Harley Davidson, ο Ιπποκράτης Κουρκούμπας, Διευθυντής Μάρκετινγκ Public Κύπρου ανέφερε: «Ως ελάχιστη ανταπόδοση της εμπιστοσύνης που μας δείχνει το Κυπριακό κοινό στα 11 χρόνια παρουσίας μας στην Κύπρο, τα Public προσφέρουν πλούσια δώρα σε μεγάλους διαγωνισμούς. Δεν μπορούσαμε να χάσουμε την ευκαιρία που μας δόθηκε με τα εγκαίνια του καινούργιου καταστήματος μας στο Nicosia Mall και έτσι αποφασίσαμε να προσφέρουμε αυτό το πρωτότυπο δώρο. Να ευχηθούμε στη νικήτρια να οδηγεί με ασφάλεια την μοτοσυκλέτα της και να είναι καλοτάξιδη».

Το ολοκαίνουργιο κατάστημα των Public στο Nicosia Mall έλαβε ήδη σημαντικές διακρίσεις για τον πρωτότυπο σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική του ένδειξη της λειτουργικότητάς του, του σύγχρονου του σχεδιασμού και της ξεχωριστής προσέγγισης που φέρνει στην λιανικό εμπόριο όχι μόνο της Κύπρου αλλά και της ανατολικής Μεσογείου. Μεταξύ των διακρίσεων το στολίδι του δικτύου καταστημάτων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best International Store” στα βραβεία “Commercial Interiors Awards”, που διοργανώνονται στην Ελλάδα. Το κατάστημα των Public στο Nicosia Mall απέσπασε επίσης άλλα τρία βραβεία σε διαφορετικές κατηγορίες.

#Ανυπομονώ για βόλτες

Keywords
Τυχαία Θέματα