Οι υπεραγορές METRO στηρίζουν τον ΠΑΣΥΚΑΦ

Μία πανέμορφη υφασμάτινη τσάντα με την απεικόνιση πουλιών Κολιμπρί, έχει κάνει την εμφάνιση της στις υπεραγορές METRO. Το μικρό και όμορφο αυτό πουλί, έχει σκοπό να σας εμπνεύσει να αγοράσετε την τσάντα, ενισχύοντας έτσι την Ομάδα Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων “Αλθέα” που ανήκει στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων ΠΑΣΥΚΑΦ.

Η ομάδα “Αλθέα” εργάζεται έχοντας ως στόχο την πρόληψη αλλά και τη μείωση των γαστρεντερικών

καρκίνων. Παράλληλα φροντίζει για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής όπως και τη στήριξη των ατόμων οι οποίοι έχουν επηρεαστεί από αυτού του είδους τους καρκίνους.

Τα METRO, στα πλαίσια της συνεχούς κοινωνικής τους δράσης, διαθέτουν την όμορφη αυτή τσάντα σε όλες τους τις υπεραγορές έναντι του συμβολικού ποσού των €6, ενώ τα έσοδα από την πώλησή της προσφέρονται για ενίσχυση της ομάδας “Αλθέα”.

Γιατί όμως πρωταγωνιστεί σε αυτή την σημαντική προσπάθεια ένα πουλάκι Κολιμπρί;

Σύμφωνα με ένα παλιό Αφρικανικό παραμύθι, το μικρούλι Κολιμπρί, όταν πήρε φωτιά το δάσος, ήταν το μόνο ζωάκι που παρά το μικρό μέγεθος του, πήρε μία σταγόνα νερό και την έριξε στη φωτιά, ενώ τα υπόλοιπα ζώα έμειναν άπραγα να το κοιτάνε. Το μικρό Κολιμπρί έπραξε αυτό που του αναλογεί στην όλη προσπάθεια για το καλύτερο. Έτσι τώρα, το μικρό Κολιμπρί, έχει έρθει στα METRO και σας καλεί να συμβάλετε με τον δικό σας τρόπο σε έναν σημαντικό σκοπό.

Κάθε μικρή βοήθεια είναι πολύτιμη για την ομάδα “Αλθέα”, τον ΠΑΣΥΚΑΦ και τους ανθρώπους που τη χρειάζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα