Πιέρος: "Ήθελα να πετύχω κάτι μεγάλο" (video)

Στην εκπομπή Pasp Extra Time μίλησε ο διεθνής φορ Πιέρος Σωτηρίου, εγκαινιάζοντας τη στήλη του ΠΑΣΠ. Δείτε περισσότερες δηλώσεις του Πιέρου στο βίντεο που ακολουθεί.

"Δουλειά μου είναι να σκοράρω με όποιονδήποτε τρόπο. Κάποια γκολ είναι πιο απλά κάποια άλλα πιο εξειδικευμένα. Έχουμε τρόπους

που κάνουμε αντεπίθεση, ένας από αυτούς είναι τρεξίματα πίσω από την άμυνα. Όταν έμαθα ότι θα έρθει ο Ζέκα, ήθελα να ξέρω αν μιλά ελληνικά. Θα υπήρχε ένας Έλληνας με τον οποίο θα είχα καθημερινή επαφή. Ήταν πιο εύκολο στην προσαρμογή. Ήθελα χρόνο, τον πρώτο μήνα ήμουν λίγο χαμένος. Όσο περνάει ο καιρός βρίσκω τον παλιό καλό μου εαυτό. Παιχνίδι με παιχνίδι γίνομαι καλύτερος. Είναι σημαντικό να έχεις δίπλα σου τον άνθρωπο που αγαπάς. Η Μαρία παραίτησε τα πάντα για να έρθει μαζί μου. Για μένα είναι το παν, με βοήθησε αρκετά. Είναι πάντα εκεί δίπλα μου. Έχει αρκετά ωραία πράγματα στην Κοπεγχάγη, είναι μία από τις πιο όμορφες πόλεις για να επισκεφτείς. Στόχος μου ήταν να πετύχω κάτι μεγάλο. Πέραν του στόχου αυτού έβαζα πάντα μικρούς στόχους για να μου κάνουν πιο εύκολη την άνοδο μου. Από τον Ολυμπιακό είχα στόχο για μία μεγάλη ομάδα της Κύπρου. Μετά τον ΑΠΟΕΛ είχα στόχο για εξωτερικό τώρα στην Κοπεγχάγη έχω άλλους στόχους".

Keywords
Τυχαία Θέματα