Πέθανε επικεφαλής πολυγαμικής αίρεσης:38 γυναίκες,89 παιδιά,36 εγγόνια

Ο Ziona Chana, επικεφαλής μιας θρησκευτικής αίρεσης που ασκούσε την πολυγαμία, πέθανε την Κυριακή, αφήνοντας πίσω του 38 γυναίκες, 89 παιδιά και 36 εγγόνια.

Ο 76χρονος άνδρας που θεωρείται ότι ήταν ο επικεφαλής της μεγαλύτερης οικογένειας στον κόσμο πέθανε από παθολογικά αίτια στην πολιτεία της Ινδίας, Mizoram.

Τα νέα επιβεβαιώθηκαν«με βαριά καρδιά» από τον επικεφαλής της πολιτείας, Zoramthanga, ο οποίος έδωσε τα συλλυπητήριά του μέσω του Twitter.

Οι

γιατροί δήλωσαν στο πρακτορείο ειδήσεων PTI ότι η κατάσταση του Chana επιδεινώθηκε ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο χωριό του, Baktawng Tlangnuam. Εισήχθη στο νοσοκομείο το απόγευμα της Κυριακής, αλλά ήταν ήδη αργά.

Είναι δύσκολο να αποδειχθεί ότι ο Chana ήταν πράγματι ο επικεφαλής της μεγαλύτερης οικογένειας στον κόσμο, καθώς υπάρχουν άλλοι που διεκδικούν την πρωτιά.

With heavy heart, #Mizoram bid farewell to Mr. Zion-a (76), believed to head the world's largest family, with 38 wives and 89 children.
Mizoram and his village at Baktawng Tlangnuam has become a major tourist attraction in the state because of the family.
Rest in Peace Sir! pic.twitter.com/V1cHmRAOkr

— Zoramthanga (@ZoramthangaCM) June 13, 2021

Είναι επίσης δύσκολο να εκτιμηθεί το ακριβές μέγεθος της οικογένειας Chana. Σύμφωνα με μία μαρτυρία, είχε 39 συζύγους, 94 παιδιά, 33 εγγόνια και ένα δισέγγονο, στο σύνολό της δηλαδή, 181 άτομα.

Πηγή: cnn.gr

Πηγή φωτογραφίας: cnn.com

Keywords
Τυχαία Θέματα