Πετεβίνος: «Σφικτό το πρόγραμμα... χάνουμε 3 ώρες στο Καζακστάν»

Ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλαζοκιτρίνων», Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Super Sport FM για τη δυναμική και τις μεταγγραφές του ΑΠΟΕΛ, για το παιχνίδι με την Κιζιλζαρ καθως και για τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας.

Αναλυτικά:

…τη δυναμική του ΑΠΟΕΛ: «Η προσπάθεια στη διαμόρφωση του ρόστερ είχε στόχο να είναι

ισορροπημένο, να μπορεί ο προπονητής για κάθε θέση να υπολογίζει σε τουλάχιστον δύο ποιοτικές επιλογές. Επίσης στόχος ήταν να είναι ένα ρόστερ ανταγωνιστικό. Έχοντας καταλήξει σε πολύ μεγάλο ποσοστό, νομίζω ότι έγινε αρκετά καλή δουλειά σε σχέση με το χρόνο -σε σχέση με την ποιότητα και τη δημιουργία μιας καλής ομάδας θα κριθεί σε βάθος χρόνου.

Αν κοιτάξει κάποιος το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή, θα δυσκολευτεί να απαντήσει σε ποια θέση θα έκανε ακόμη μια μεταγραφή. Αυτό αισθανόμαστε εμείς τώρα. Ακόμη και για τη θέση του επιθετικού, έχουμε δύο παίκτες εγνωσμένης αξίας και τον Μάριο Ηλία που έχει μεγάλη προοπτική και τραβάει το κουπί εδώ και τρεις αγώνες, Ως στράικερ μπορεί να παίξει και ο Ντάνι Μπλουμ που το έχει κάνει κι άλλες φορές στην καριέρα του και είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας».

…τις συνθήκες εν όψει του αγώνα στην Αστάνα Αρένα: «Αναχωρούμε αύριο, θα είναι λίγο σφικτό  το πρόγραμμα, αλλά πιστεύω μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Η τελευταία προπόνηση είναι αντίληψη του χώρου που θ’ αγωνιστείς και ξεμούδιασμα, συνεπώς δεν χάνουμε κάτι ιδιαίτερο από την αλλαγή προγράμματος. Η μόνη έγνοια είναι η αποκατάσταση από την ταλαιπωρία του ταξιδιού, διότι στο Καζακστάν χάνουμε τρεις ώρες, ενώ μ’ ένα ταξίδι πχ στη Σουηδία θα κερδίζαμε μια ώρα.»

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα