ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ για Τάμαρι, Χατζηλούκα και η νέα απάντηση προς την Ομόνοια

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σχολίασε στον Super Sport FM 104.0, την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Ομόνοια, με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή Γιώργου Νικολάου, το θέμα με τον Τάμαρι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής με την Καραμπάχ, αλλά και τα σενάρια που θέλουν τον Λούκα Χατζηλούκα να αναλαμβάνει βοηθός του Τόμας Ντολ.

Για τον Τάμαρι 

«Το γεγονός ότι

έμεινε εκτός αποστολής ο Τάμαρι, γιγαντώνει το συμβάν. Τις τελευταίες δύο βδομάδες, η διοίκηση θέλει να σφίξει τα ζωνάρια και με άλλες τιμωρίες. Το να παρουσιάζεται ότι υπάρχει πρόβλημα με τον Τάμαρι, είναι άλλο θέμα. Έμεινε εκτός αποστολής, γιατί καθυστέρησε να παρουσιαστεί σε μια συνάντηση στο ξενοδοχείο. Το ίδιο έγινε και με τον Φετφατζίδη στην Εθνική Ελλάδας. Ας μην το γιγαντώνουμε. Όλοι κατανοούν ότι υπάρχουν πλαίσια».

Για την ανακοίνωση της Ομόνοιας

«Πώς να μην ενοχληθούμε όταν βάζουν πίεση σε ένα διαιτητή που θα σφυρίξει δικό μας παιχνίδι; Γιατί δεν ενοχλήθηκε όταν ορίστηκε σε φιλικό, ή σε αγώνα της Β΄ Κατηγορίας; Τώρα, έτυχε να μιλήσουν στο τρίτο παιχνίδι που ορίστηκε που είναι το Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ. Γενικότερα βλέπουμε την επικοινωνιακή πολιτική της Ομόνοιας, φέτος, να είναι κάπως διαφορετική. Είναι εμφανές ότι τους απασχολεί ο αγώνας που ορίστηκε ο διαιτητής. Ό,τι γράφεται στην ανακοίνωση της Ομόνοιας δεν ισχύει γιατί είναι το τρίτο παιχνίδι στο οποίο ορίστηκε ο διαιτητής. Είναι προφανές, ότι είναι στοχευμένο αυτό που συμβαίνει».

Για Λούκα Χατζηλούκα

«Όταν θα συμβεί κάτι θα τοποθετηθώ. Εγώ μιλώ μόνο για τα γεγονότα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Ως διοίκηση, αυτό που θα γίνεται πάντα, είναι να προσφέρει το καλύτερο, για να βελτιώνεται η ομάδα. Από τη μέρα που έφυγε ο κ. Κωστή, υπήρχε ένα κενό. Αν θα συμπληρωθεί τώρα ή αργότερα, είναι ανοικτό ενδεχόμενο».

Τι παίζει με Χατζηλούκα και ΑΠΟΕΛ;

Keywords
Τυχαία Θέματα