Πετεβίνος για εισιτήρια και ΑΕΚ (ηχητικό)

Για το θέμα εισιτηρίων και το ντέρμπι με την ΑΕΚ μίλησε στο Ράδιο πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Υπήρξε νέα σύσκεψη ασφαλείας. Αν επιτρέπεται ή όχι η κατακράτηση του εισιτηρίου. Αυτό το πράγμα δεν μπορούσε να εφαρμοστεί. Παραχώρηση 720 εισιτηρίων στον ΑΠΟΕΛ.

Οι φίλοι θα ενημερωθούν για το ποιοι δικαιούνται.
Θα πρέπει να πάρουν την ταυτότητα τους στο γήπεδο για να υπάρξει ταύτιση στοιχείων, αλλά δεν θα υπάρξει παραχώρηση των προσωπικών στοιχείων. Αυτό το πράγμα θεωρείται λήξαν και θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τις λεπτομέρειες.

-Κίνητρα υπάρχουν πολλά για μια ομάδα. Θα αναμετρηθούν οι δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Για να κερδίσεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να παρουσιάσει ένα τέτοιο αγωνιστικό επίπεδο για να πετύχεις το αποτέλεσμα. Έχουμε την ποιότητα για να εμφανίσουμε αυτά τα στοιχεία που χρειάζονται.

-Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

-Όλοι οι ποδοσφαιριστές επιλέγονται γιατί είναι παίκτες ποιότητας. Πλέον τα δύσκολα είναι στις αποφάσεις του προπονητή. Είμαστε μια ομάδα που σχεδόν έχει αγγίξει τα 20 παιχνίδια. Βρισκόμαστε μόλις στο ¼ της χρονιάς και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να ξεπεράσουν τα 60 παιχνίδια. Το ρόστερ έχει φτιαχτεί για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα