Πετεβίνος: "Ξεκινάμε με πάρα πολλή περηφάνια" (vid)

Με πάρα πολύ περηφάνια ξεκινάει το φετινό ταξίδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΑΠΟΕΛ, δήλωσε από το αεροδρόμιο Λάρνακας ο Εκπρόσωπος Τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος και πρόσθεσε ότι το μεθαυριανό παιχνίδι με την κάτοχο του τροπαίου θα προστεθεί στις μεγάλες εμπειρίες της ομάδας.

«Ξεκινάμε αυτό το ταξίδι με πάρα πολύ περηφάνια γιατί θέλαμε να συμμετάσχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και από τη στιγμή που το καταφέραμε ανεξαρτήτως του αντιπάλου αποτελεί μια επιτυχία. Από εκεί και πέρα η πρεμιέρα μας φέρνει την κάτοχο

του τροπαίου και σαφώς είναι η πιο δύσκολη αποστολή που θα μπορούσε να μας τύχει.

Είμαστε μια ομάδα που έχουμε συνέπεια στην Ευρώπη και θέλουμε να έχουμε τη δική μας υπόσταση. Πάμε να παλέψουμε και ότι βγει. Το παιχνίδι με τη Ρεάλ θα προστεθεί σε όλες τις μεγάλες εμπειρίες του ΑΠΟΕΛ και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Αν αναφερθούμε στο Λάγο και στο Ρουέδα διαπιστώνεται μέσα από τις δηλώσεις τους είναι κάτι που ήθελαν να ζήσουν. Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που δεν έχουν την ευκαιρία να αγωνίζονται σε απέναντι σε τόσο μεγάλες ομάδες βλέπουν ένα όνειρο που πραγματοποιείτε. Αυτό έχει να κάνει με την πνευματική προσέγγιση γιατί την αγωνιστική θα πρέπει να δείξουν πλήρη επαγγελματισμό. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο».

class="inline_iframe">

Keywords
Τυχαία Θέματα