Η ΑΕΚ άρεσε και πλέον βλέπει ΑΕΛ

Τι κι αν ο Ιμανόλ Ιδιακέθ έκανε πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, η ομάδα του παρουσιάστηκε σοβαρή και πήρε το δεύτερο τρίποντο έχοντας μάλιστα καλή απόδοση.


Στον χθεσινό αγώνα με τον Ερμή, ο Ισπανός άφησε στον πάγκο τους Τομάς-Κάσες, ωστόσο η ΑΕΚ ήταν πολύ δημιουργική, παρουσιάζοντας μάλιστα

μεγάλο ποσοστό παραγωγικότητας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Κάτι δηλαδή που στα προηγούμενα τρία παιχνίδια δεν είχε. Τέτε, Χέφελ και Ακοράν ήταν πολύ επικίνδυνοι και βοήθησαν τα μέγιστα έτσι ώστε η ΑΕΚ να διασπάσει την άμυνα του Ερμή. Χωρίς ιδρώσει και σε στυλ προπόνησης κατάφερε να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς και βλέπει πλέον την συνέχεια έχοντας το απόλυτο.

Πολλά τα θετικά για τον Ιδιακέθ που είδε την ομάδα του να παρουσιάζει βελτίωση σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, κάτι που σε τέτοια περίοδο είναι το πιο σημαντικό. Στην ΑΕΚ γυρίζουν σελίδα, καθώς επόμενο παιχνίδι είναι κόντρα στην ΑΕΛ και στο πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν, θέλουν να παρουσιαστούν πανέτοιμοι με στόχο το απόλυτο στα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα