Πετεβίνος: "Η ομάδα μεγαλώνει και είναι ό,τι πιο αισιόδοξο"

Η ήττα από την Άντερλεχτ μπορεί να απογοήτευσε τον ΑΠΟΕΛ, όμως, τον κρατά ζωντανό για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι πιθανότητες είναι λίγες και οι γαλαζοκίτρινοι θα τις κυνηγήσουν μέχρι τέλος. Αυτό το μήνυμα έστειλε μέσω του Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος. «Πρέπει να πάμε στο Βέλγιο με πίστη και θέληση για να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα στην έδρα της. Θα επιχειρήσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό να είμαστε διεκδικητικοί. Δικαιούμαστε και θέλουμε να κρατήσουμε την πορεία ζωντανή μέχρι το τελευταίο

λεπτό. Αν το καταφέρουμε, θα φανεί στην πράξη», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του κ. Πετεβίνου.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιάσαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Κάναμε κάποια λάθη και δικαίως προηγήθηκε η Άντερλεχτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ διαφορετικοί, ήμασταν δημιουργικοί και μας έλειψε η ουσία. Στο τέλος της ημέρας, μένει η ήττα και σημαίνει ότι έχουμε λιγοστέψει πάρα πολύ τις ελπίδες πρόκρισης».

Για τις απουσίες στον επαναληπτικό
«Πρέπει να είμαστε διεκδικητικοί με τους παρόντες. Όπως έχουμε απουσίε,ς θα έχουμε και επιστροφές, όπως ο Μπερτόλιο και ο Πιέρος».

Για τους τραυματίες Εφραίμ και Αστίθ
«Ο Αστίθ έχει κάκωση στην ωμοπλάτη. Ο Εφραίμ στάθηκε τυχερός στην ατυχία του και δεν φαίνεται να υπάρχει το χειρότερο σενάριο. Περιμένουμε τον διαγνωστικό έλεγχο».

Για τον κόσμο
«Θα σταθώ μετά το τέλος του αγώνα που έμεινε και εξέφρασε την πίστη του με σύνθημα για τον επαναληπτικό. Με την πίστη του κόσμου και την παρουσία της ομάδας, περάσαμε σε διαφορετικό επίπεδο νοοτροπίας. Η ομάδα μεγαλώνει και είναι ό,τι πιο αισιόδοξο για τη συνέχεια».

Για την Ανόρθωση
«Μέχρι την Κυριακή, σκεφτόμαστε μόνο την Ανόρθωση. Πάμε με σεβασμό σε μια πολύ δύσκολη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα