Η πρόβλεψη για τον καιρό μέχρι την Τρίτη

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι την Τρίτη.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, αλλά σταδιακά αναμένεται βελτίωση. Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχει αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα

θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.

Παροδικό καιρικό φαινόμενο στο εσωτερικό, άπνοια στην Πάφο!

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές, ενώ αργότερα δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα κυρίως νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και πιθανόν να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα