Πετεβίνος: "Γερό μήνυμα η τιμωρία" (ηχητικό)

Για το κλείσιμο της Νότιας κερκίδας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, αλλά και για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΛ, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει συνάντηση για να διευθετηθεί εξυπηρέτηση του κόσμου για τις κερκίδες. Θα εκδώσουμε ανακοίνωση για το τι μέλλει γενέσθαι. Η τιμωρία είναι απόρροια των

ενεργειών με το άναμμα των φωτοβολίδων. Δυστυχώς φέτος υπάρχει έξαρση με το άναμμα των φωτοβολίδων και στην Ευρώπη η ζημιά είναι μεγαλύτερη. Η UEFA μας τιμωρεί σε ένα παιχνίδι που δεν θα θέλαμε την τιμωρία κερκίδας. Ελπίζω να είναι γερό μήνυμα σε αυτούς που κάνουν αυτά τα πράγματα.

Ο Ολυμπιακός μας ζήτησε περισσότερα εισιτήρια, αλλά τώρα θα πρέπει να περιοριστεί στο 5% της χωρητικότητας του γηπέδου. Υπάρχει ενδεχόμενο να πάνε οπαδοί και στο βόρειο πέταλο. Δεν θέλω να προκαταλάβω οποιαδήποτε απόφαση. Να περιμένουμε την ανακοίνωση».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ
«Δυο απόντες Μερκής και Μπερτόλιο, οι υπόλοιποι στη διάθεση του Κρίστιανσεν. Έφτασε στις δυο χιλιάδες η προπώληση. Ευελπιστούμε να έχουμε μεγάλο αριθμό οπαδών.

Η ΑΕΛ έχει ψηλή ποιότητα και απαιτήσεις τη φετινή περίοδο. Πάμε να την κερδίσουμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο ηχητικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα