Πετεβίνος: "Αυτό το μέτρο πρέπει να πάψει να υφίσταται"

Για το μέτρο της ΚΟΠ τοποθετήθηκε άλλη μία φορά ο Νεκτάριος Πετεβίνος στο Ράδιο Πρώτο. Δείτε τι δήλωσε για το ντέρμπι με την Ομόνοια αλλά και τα νέα του Βάτερμαν.

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στο Ράδιο Πρώτο:

"Είναι βέβαιο ότι όλοι θα επιδιώξουν τη νίκη για να ξεκινήσουν δυνατά σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι οι έξι ομάδες που αγωνίζονται κουβαλούν τους περισσότερους τίλους και κόσμο, δυστυχώς με τα δεδομένα της στιγμής

σε ότι αφορά την προσέλευση του κόσμου. Δεν υφίσταται. Τώρα αγωνιστικά όλες οι ομάδες θα ξεκινήσουν 50 / 50.

Υπάρχει βαθμολογικό πλεονέκτημα σε ότι αφορά την 1η με τη 2η θέση δεν υπάρχει, δεν υφίσταται. Ανά πάσα στιγμή μπορούμε να έχουμε αλλαγή. Από εκεί και πέρα αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να ξεκινήσουμε με το δεξί. Όλα τα εμπόδια είναι στο ίδιο ύψος και της ίδιας λογικής. Αγωνιζόμαστε εκτός έδρας όμως πάμε στο ΓΣΠ με καθαρό σκοπό να κατακτήσουμε τη νίκη για να παραμείνουμε στην 1η θέση. Η μόνη αλλαγή στα αγωνιστικά, είναι η κατάσταση του Βάτερμαν, συμμετέχει πλέον κανονικά, αλλά θα είναι έκπληξη αν συμμετέχει στην αποστολή της Κυριακής. Ουσιαστικά τα δεδομένα είναι ίδια όπως τα προηγούμενα παιχνίδια.

Αντιλαμβάνομαι ότι η θέση των ομάδων της πρώτης εξάδας είναι ξεκάθαρη. Το μέτρο στα ντέρμπι πρέπει να πάψει να υφίσταται, Θεωρούσαμε ότι η συνάντηση θα γινόταν πριν τα πλέι οφ. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, ευελπιστούμε όμως ότι μέχρι τη Δευτέρα θα γίνει η συνάντηση. Είναι σημαντικές αποφάσεις για το καλό του ποδοσφαίρου. Να γίνει άμεσα.

Το μέτρο αυτό είναι προσωρινό και δεν έχει καμία ουσία, αν πραγματικά θέλουμε μέτρα για καταπολέμηση της βίας... Το μέτρο αυτό έχει απλά μειώσει την προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα. Παίζει σημαντικό ρόλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα