Περισσότεροι απο 80 (Ομόνοια)

Με ανακοίνωση της η Ομόνοια τονίζει οτι μέσα σε δυο μέρες περισσότεροι απο 80 κατόχοι διαρκείας έχουν ήδη ανανεώσει υπό το σχέδιο 2+1.

Η ανακοίνωση:

Σημαντική αύξηση στον ρυθμό ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας PREMIUM, υπό το Σχέδιο 2+1, παρατηρείται τις τελευταίες ώρες, καθώς από χθες (20/01) μέχρι σήμερα (21/01) περισσότεροι από 80 κάτοχοι έχουν ήδη ανανεώσει.Ο αριθμός των ανανεώσεων αναμένεται πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα αυξηθεί σημαντικά, καθώς αρκετοί υφιστάμενοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας PREMIUM φαίνεται ότι έχουν κατανοήσει πως

η ομάδα μας τους έχει άμεση ανάγκη.Ήδη πολλοί υφιστάμενοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας PREMIUM έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους για να ενταχθούν στο Σχέδιο 2+1 και αυτό που απομένει είναι να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία.Από τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας PREMIUM που έχουν ήδη ανανεώσει, οι περισσότεροι κατέβαλαν άμεσα όλο το χρηματικό ποσό που απαιτείται για ένταξη στο Σχέδιο 2+1. Ωστόσο, υπήρχαν και περιπτώσεις στις οποίες έγινε διευθέτηση για καταβολή του χρηματικού ποσού με δόσεις, το ύψος των οποίων καθορίστηκε μετά από συζήτηση με τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά, πάντα με γνώμονα τις οικονομικές του δυνατότητες.Πρωταρχικός στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι να μην χάσει κάνεις κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας PREMIUM τη θέση του. Υπάρχει όλη η καλή διάθεση για να βρεθεί ο τρόπος, ούτως ώστε να ανανεώσουν τη θέση τους όλοι οι υφιστάμενοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας PREMIUM. Φτάνει να εκφράσουν την επιθυμία για να κρατήσουν τη θέση τους μέχρι τις 31/01/2015.Υπενθυμίζεται πως μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2015 έχουν τη δυνατότητα οι υφιστάμενοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας PREMIUM να εκφράσουν την επιθυμία τους για να κρατήσουν τη θέση τους, υπό το Σχέδιο 2+1.Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας ευχαριστεί θερμά τους κάτοχους εισιτηρίου διαρκείας PREMIUM που έχουν ενταχθεί στο Σχέδιο 2+1, προσφέροντας σημαντική βοήθεια στην ομάδα μας. Παράλληλα, απευθύνει κάλεσμα σ'' αυτούς που δεν έχουν ακόμη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να κρατήσουν τη θέση τους, όπως το πράξουν άμεσα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται όλους δίπλα της.Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει άμεση ανάγκη τα χρήματα που θα εισρεύσουν από το Σχέδιο 2+1, για να μπορέσει να προχωρήσει άμεσα σε πληρωμές που επιβάλλεται να γίνουν μέχρι το τέλος του μήνα, ούτως ώστε να αποφύγει δυσάρεστες συνέπειες που θα προκύψουν από τιμωρίες.Επιβάλλεται να βρούμε τη δύναμη, το σθένος και τις αντοχές για να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα, ο οποίος δεν είναι για τους τρεις βαθμούς, αλλά για να κρατήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στη ζωή. Για να συνεχίσει να υπάρχει το αγαπημένο μας Σωματείο. ΤΙΜΕΣ PREMIUM ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (Σχέδιο 2+1)ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 900 ευρώΜΑΘΗΤΙΚΟ (μόνο ανανέωση): 500 ευρώΠΑΙΔΙΚΟ (μόνο ανανέωση): 200 ευρώΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ PREMIUM:• Εκδοτήρια «OΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel»: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00 – 13:00 και 15:00 – 18:30, Τετάρτη και Σάββατο 09:00 – 14:00.• Online Ticketing μέσω το ακόλουθου σύνδεσμου https://online.theasis.cy.net/ticketonline/omonoia/gr/• Τηλεφωνικώς στον αριθμό 22025429• Μέσω του εισπράκτορα του Σωματείου μας, στο τηλέφωνο 22025429.

Keywords
Τυχαία Θέματα