«Περισσότερο προκληθήκαμε παρά να προκαλέσουμε» (video)

Για τα όσα ακολούθησαν της μεγάλης νίκης της Εθνικής Ελπίδων επί της Τουρκίας αλλά και τι σημαίνει η νίκη αυτή για την Εθνική μας μίλησε στο ΣΙΓΜΑ o πρόεδρος της επιτροπής Εθνικών ομάδων Χάρης Λοϊζίδης.

«Δυστυχώς αυτή η τεράστια επιτυχία δε συνοδεύεται με βαθμολογική συγκομιδή ουσίας. Πρέπει να συγχαρούμε τα παιδιά και όλους γιατί έχει γίνει μια καλή προετοιμασία για τον αγώνα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν ήταν τυχαίο το αποτέλεσμα».

«Είχαμε

μια υπεροχή. Είχαμε πλήρη υπεροχή. Είναι μια τεράστια νίκη. Και ψυχολογικά θα μας βοηθήσει ενόψει Σλοβακίας».

«Έχω διαβάσει το φύλλο αγώνος. Είναι ξεκάθαρο πως θα έχουμε συνέπειες. Σίγουρα η Τουρκία θα έχει περισσότερες. Ο αριθμός των κόκκινων καρτών είναι τρεις με τρεις. Περισσότερο προκληθήκαμε παρά να προκαλέσουμε».

«Ο τρόπος που τα γράφουν οι διαιτητές δεν παίρνουν σαφέστατη θέση. Αφήνουν γραμμή ότι προκλήθηκαν οι μεν αλλά ανταπέδωσαν. Αυτό δυστυχώς έχουμε λάβει από την δικαστική, το απαγορευτικό των τριών που αποβλήθηκαν να μην αγωνιστούν και αναμένουμε την εκδίκαση της υπόθεσης».

«Ήταν μια τεράστια νίκη πάνω σε έναν αντίπαλο με τον οποίο έχουμε μεγάλες διαφορές. Θεωρούμε πως είναι μια χώρα που μας έχει βασανίσει αφάνταστα. Αλλά θα πρέπει να πούμε κάτι. Η φιλοξενία στην Άγκυρα ήταν άψογη. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Υπήρχε πάντα συνοδεία της Αστυνομίας. Τύχαμε της υποδοχής που οφείλουν. Η σημαίας μας έτυχε πλήρους σεβασμού. Η Κυπριακή σημαία ήταν παντού».

Keywords
Τυχαία Θέματα