Περισσότερα με λιγότερα έξοδα με το 'My Emirates Pass'

Οι επιβάτες της Emirates Airline μπορούν να βιώσουν περισσότερα από το Ντουμπάι αυτό το καλοκαίρι, απολαμβάνοντας μεγάλες εκπτώσεις και αποκλειστικές προσφορές σε όλη την πόλη με το My Emirates Pass, που λανσάρεται

από κοινού με το Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης στο Ντουμπάι. Οι επιβάτες που πετούν με την αεροπορική εταιρεία στο ή μέσω Ντουμπάι μεταξύ 1ης Ιουνίου και 31ης Αυγούστου 2016 μπορούν να επωφεληθούν από μια σειρά από προσφορές με μια απλή επίδειξη της κάρτας επιβίβασης και ενός έγκυρου έντυπου ταυτότητας.

Ειδικές εκπτώσεις και προσφορές σε πάνω από 65 εστιατόρια και τραπεζαρίες ξενοδοχείων, 10 εμπειρίες ψυχαγωγίας που κυμαίνονται από σαφάρι στην έρημο, πακέτα για γκολφ και περιηγήσεις με ελικόπτερο, επιπρόσθετα από μια σειρά από εμπειρίες σπα στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση φθηνότερα με το My Emirates Pass, ενώ βρίσκεστε στο Ντουμπάι.

Ο Mohammad Ali Rashed Lootah, Executive Director Commercial Compliance &the Consumer Protection Sector, δήλωσε, «Το Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης στο Ντουμπάι διασφαλίζει ότι οι επισκέπτες του Ντουμπάι μπορούν να απολαύσουν μια αξέχαστη εμπειρία αγορών, και θέλουμε να κάνουμε το Ντουμπάι το προτιμώμενο προορισμό τους για να ψωνίσουν, να δειπνήσουν, να δουν αξιοθέατα και πολύ περισσότερα. Η κοινή πρωτοβουλία μεταξύ του Τμήματος Οικονομικής Ανάπτυξης και της Emirates έχει ως στόχο να παρέχει στους τουρίστες και καταναλωτές το καλύτερο που έχει να προσφέρει το Ντουμπάι.»

Το My Emirates Pass είναι ένα από μια σειρά συνεργασιών μεταξύ της Emirates και του Τμήματος Οικονομικής Ανάπτυξης για να βοηθήσουν τους επισκέπτες να ανακαλύψουν περισσότερα από τι έχει να προσφέρει το Ντουμπάι. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Μια πόλη με πολλά αξιοθέατα, όπως, για να αναφέρουμε μερικά, εξαιρετικά εμπορικά κέντρα, παγκοσμίου επιπέδου οικονομικές, επιχειρηματικές και πολιτιστικές περιοχές και εκλεπτυσμένες γευστικές εμπειρίες, το Ντουμπάι είναι μια πραγματικά διεθνής όαση που προσελκύει επιχειρηματίες, περιπετειώδης ταξιδιώτες και ταξιδιώτες που αναζητούν την απόλαυση. Για να δείτε όλες τις προσφορές του My Emirates Pass, κάντε κλικ εδώ.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ του Ντουμπάι και της Κύπρου σε ένα τεχνολογικά προηγμένο Boeing 777-300ER. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Τις Δευτέρες και Τετάρτες, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι.

Λεζάντα φωτογραφίας: Κάντε μεγάλα σχέδια στο Ντουμπάι με λιγότερα έξοδα

Keywords
Τυχαία Θέματα