Περιμένει πρόταση για Μαέ η ΑΕΛ

Την καλύτερη και πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του πραγματοποίησε φέτος ο Ράιαν Μαέ. Ο Βέλγος επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής στην εξαιρετική πορεία της ΑΕΛ και ήδη ξεκίνησαν τα σενάρια για το μέλλον του. Ο ποδοσφαιριστής ψάχνεται για καλύτερο πρωτάθλημα και η ομάδα της Λεμεσού περιμένει πρόταση αντάξια της αξίας του για να τον παραχωρήσει. 

Ο 23χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019

από την Σταντάρ Λιέγης. Την πρώτη χρονιά που δεν ολοκληρώθηκε λόγω κορωνοϊού, ο Μαέ πέτυχε εννέα τέρματα σε 23 συμμετοχές, πέντε στο πρωτάθλημα και τέσσερα στο κύπελλο.

Η φετινή περίοδος ήταν πολύ καλύτερη. Ο ποδοσφαιριστής σε 35 παιχνίδια σκόραρε 18 φορές, 14 στο πρωτάθλημα και τέσσερα στο κύπελλο, με το ποσοστό να είναι αρκετά ψηλό, αφού αντιστοιχεί σε 0,5 γκολ ανά αγώνα.

Αυτή την εξαιρετική επίδοση προσπαθεί να εξαργυρώσει με μεταγραφή στο εξωτερικό ο Μαέ που ξεκίνησε το ψάξιμο για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η ομάδα της Λεμεσού είναι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα, όμως, για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά στον απόλυτο βαθμό.

Πληροφοριακά να αναφέρουμε ότι η χρηματιστηριακή αξία του Μαέ ανέρχεται στις 600 χιλιάδες σύμφωνα με το transfermarket.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περιμένει, Μαέ, ΑΕΛ,perimenei, mae, ael