Περδίκης:Λαϊκισμός σε πλάτες κουρεμένων η επιμονή για φιλέτα

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, δήλωσε την Τετάρτη ότι το νομοσχέδιο για την κρατική γη συνιστά "λαϊκίστικα κόλπα του ΔΗΣΥ", ο οποίος προσπαθεί να καλύψει την Κυβέρνηση στο ξεπούλημα της κρατικής γης.

Ο κ. Περδίκης πρόσθεσε ότι η επιμονή της κυβέρνησης στο ξεπούλημα των 37 κρατικών τεμαχίων φαίνεται πως δεν κάμπτεται και παρατήρησε ότι προς ενίσχυση της κυβερνητικής προσπάθειας να ξεπουληθεί η κρατική περιουσία, επιστρατεύεται το επιχείρημα ότι από τα μερικά εκατομμύρια που θα εισπραχθούν, θα αποζημιωθούν οι κουρεμένοι καταθέτες και κάτοχοι

αξιογράφων.

Αφού ανέφερε πως "όλοι ξέρουμε ότι χρειάζονται δισεκατομμύρια για να γίνει μια αξιοπρεπής διαχείριση του θέματος», είπε ότι το κυβερνητικό επιτελείο συνεχίζει κατ` αυτό τον τρόπο την προσφιλή του τακτική, να λαϊκίζει ασύστολα. Είπε επίσης ότι αυτή τη φορά, ο λαϊκισμός του απερχομένου Προέδρου λαμβάνει χώρα στις πλάτες των θυμάτων του οικονομικού εγκλήματος του κουρέματος και μάλιστα για να εξυπηρετηθούν ορισμένοι λίγοι, φίλοι της κυβέρνησης που σχεδιάζουν αναπτύξεις στα εν λόγω τεμάχια.

Ο κ. Περδίκης διερωτήθηκε γιατί η κυβέρνηση που θυμήθηκε έστω και όψιμα το δίκαιο των κουρεμένων καταθετών και κατόχων αξιογράφων, δεν εξοικονομεί χρήματα από τη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, από την οποία το κράτος χάνει μερικές δεκάδες εκατομμύρια κάθε χρόνο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα