Πέρασε δύσκολα από την έδρα της Μπρέντφορντ η Τσέλσι

Με τον Τσίλγουελ να βρίσκει δίχτυα στο 45' και τον Μεντί να κατεβάζει τα ρολά σε ουκ ολίγες περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο, η Τσέλσι νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Μπρέντφορντ και επέστρεψε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν σκόραρε (για πέμπτο σερί ματς), το δεύτερο ημίχρονο την βρήκε να υποφέρει και να μαζεύεται αρκετές φορές στην άμυνά της για να αντέξει στο σφυροκόπημα των γηπεδούχων, ωστόσο το φινάλε βρήκε την Τσέλσι να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη που την επανέφερε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αυτή

την πέτυχε απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη της φετινής Premier League, την νεοφώτιστη Μπρέντφορντ, με τους μπλε να επικρατούν με 1-0 στο μίνι ντέρμπι του δυτικού Λονδίνου, έχοντας για πρωταγωνιστές τον Μπεν Τσίλγουελ, που σκόραρε στο 45' και τον Εντουάρ Μεντί, που πραγματοποίησε πλήθος σωτήριων επεμβάσεων στο δεύτερο ημίχρονο.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ράγια, Γιόργκενσεν, Γιάνσον, Πίνοκ, Κάνιος (72' Γκόντος), Γένσεν, Νόργκαρντ, Ονιέκα (67' Φορς), Ρίκο, Τόνι, Εμπέουμο

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τσαλόμπα, Κρίστενσεν, Σαρ, Αθπιλικουέτα (89' Τζέιμς), Καντέ, Λόφτους-Τσικ, Κόβατσιτς (65' Μάουντ), Τσίλγουελ, Βέρνερ, Λουκάκου (77' Χάβερτς)

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα