Πέρασαν και από το Ορλάντο οι Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διέλυσε τον Μο Βάγκνερ και οι Μπακς νίκησαν τους Μάτζικ στο Ορλάντο (109-102), με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ να καλύπτει ξανά τις πολλές απουσίες της ομάδας του Μιλγουόκι.

Διαβάστε επίσης:

• Είναι σε καλό «φεγγάρι» ο Λοΐζου

• Η ημέρα και η ώρα του Κροατία-Βραζιλία

Το εκτός έδρας παιχνίδι με τους Σάρλοτ Χόρνετς αποδείχθηκε μια σπουδαία ευκαιρία για να ξεκουράσουν οι Μπακς τους κορυφαίους τους παίκτες και να κερδίσουν μερικούς ρολίστες. Το εκτός έδρας παιχνίδι με τους Ορλάντο Μάτζικ

ήταν ακόμα μία ευκαιρία για να βοηθήσει ο Μάικ Μπουντενχόλζερ την Big Three του να αποκτήσει συνοχή και να ανακτήσει τη χημεία της. Και τα ξημερώματα της Τρίτης (6/12) η ομάδα του Μιλγουόκι πέτυχε πολλούς μικρούς στόχους, κερδίζοντας την 15η ομάδα της Ανατολικής Περιφέρειας με 109-102.

Στο 17-6 ανέβηκαν οι Μπακς (11-3 εντός και 6-3 εκτός έδρας), με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να διαλύει τον Μο Βάγκνερ, να γεμίζει τη στατιστική του και να το κάνει με εμφατικό τρόπο στην επίθεση. Με σουτάκια, με σουτ από την περιφέρεια, με επελάσεις, με φαντασμαγορικά καρφώματα. Μια τυπική ημέρα στη δουλειά για τον Greek Freak, με τον Τζρου Χόλιντεϊ και τον Μπόμπι Πόρτις να τον ακολουθούν, αλλά και τον Έι Τζέι Γκριν να προσφέρει απίθανες λύσεις ερχόμενος από το βάθος του πάγκου. Δεν αγωνίστηκαν οι Γκρέισον Άλεν, Τζο Ινγκλς, ΜαρΤζόν Μπότσαμπ, Σερτζ Ιμπάκα, Μπρουκ Λόπεζ, ο τελευταίος για να ξεκουραστεί.

Στο 5-20 έπεσαν οι Μάτζικ (4-9 εντός και 1-11 εκτός έδρας), που δεν είχαν τους Τζέιλεν Σαγκς, Γκάρι Χάρις, Τσούμα Οκίκι, Γουέντελ Κάρτερ, Μο Μπάμπα. Μια κανονική πεντάδα δηλαδή. Ο Πάολο Μπανκέρο φλέρταρε με το triple-double, ο Φραντς Βάγκνερ ήταν ο πρώτος σκόρερ, ο Μο Βάγκνερ έκανε ό,τι μπορούσε και πολλά περισσότερα, ο Μαρκέλ Φουλτζ είχε καλές στιγμές, συνολικά όμως το Ορλάντο δεν είχε αρκετό ταλέντο, δεν είχε αρκετή δύναμη, δεν είχε αρκετό βάθος για να διεκδικήσει την νίκη, ειδικά από τη στιγμή που η έκπληξη της σεζόν, ο Μπολ Μπολ, έμεινε πολύ μακριά από τον καλό εαυτό του.

Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Σακραμέντο Κινγκς, τα ξημερώματα της Πέμπτης (8/12) στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι.

sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέρασαν, Ορλάντο, Μπακς,perasan, orlanto, baks