Πέντε βαθμούς μακριά από τον τίτλο! (vid)

Αυτός ο τίτλος δεν χάνεται για τη Ρεάλ. Η ομάδα του Ζιντάν, χωρίς να πιάσει και πάλι σπουδαία απόδοση, νίκησε με 2-0 την Αλαβές, παρέμεινε στο +4 από την Μπαρτσελόνα και χρειάζεται 5 βαθμούς στις επόμενες 3 αγωνιστικές για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Από την άλλη, οι ηττημένοι βρίσκονται στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Αλαβές μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έχασε την πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία. Μόλις στο 3′ ο Χοσέλου με κεφαλιά σημάδεψε δοκάρι κι ο Έντγκαρ δεν μπόρεσε στην επαναφορά με τον Μιλιτάο να διώχνει πάνω στη γραμμή. Στο 11′ η Ρεάλ άνοιξε το σκορ με τον γνωστό της τρόπο. Με το

τρίτο της πέναλτι σε ισάριθμα ματς και τέταρτο στα τελευταία έξι, η «Βασίλισσα» έκανε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση του Μπενζεμά (ελλείψει Ράμος). Ακολούθησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για την Αλαβές με τον Χοσέλου αλλά το σκορ παρέμεινε στο 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι σκόραραν νωρίς και κάπου εκεί το ματς τελείωσε. Συγκεκριμένα, στο 51′ ο Ασένσιο σκόραρε από πάσα του Μπενζεμά, το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Γάλλο αλλά με υπόδειξη του VAR μέτρησε και το 2-0 ήταν γεγονός. Από κει και μετά η Ρεάλ κυριάρχησε και θα μπορούσε να πετύχει και κάποιο άλλο γκολ αλλά ο Ρομπέρτο με τις επεμβάσεις του κράτησε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.



Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Μεντί, Βαράν, Μιλιτάο, Βάθκεθ, Κρόος, Κασεμίρο (90+3’ Μπραχίμ), Μόντριτς (69’ Βαλβέρδε), Ροντρίγκο (81’ Ίσκο), Ασένσιο (69’ Βινίσιους), Μπενζεμά (81’ Αζάρ)

Αλαβές (Χουάν Μουνίθ): Ρομπέρτο, Μαρίν, Έλι, Λαγκουαρδία, Ναβάρο (23’ Αγκιρεγκαρίμπια), Έδγαρ (68’ Σάινθ), Φέισα (56’ Μαχμούντ), Καμαράσα, Μπερκ, Πέρεθ (56’ Ριόχα), Χοσέλου (68’ Ροντρίγκες)

Keywords
Τυχαία Θέματα