Πέντε εκδόσεις για θρησκεία, υγειά και την γνώση

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, στο πακέτο της «Σημερινής»,

Η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ και κατ’ επέκταση το Συγκρότημα Δίας, με αφορμή την μεγάλη ανάγκη του αναγνωστικού κοινού προσφέρει πέντε επιπλέον εκδόσεις που χωρίζονται στις κατηγορίες θρησκείας και υγείας.

Θρησκεία: «Άγιος Παϊσιος Οδοιπορικό ζωής » ένα χρήσιμο βιβλίο που μας εξηγεί πώς από την άμεμπτη ζωή του να κατάκτηση τη θέωση «Θαύματα σύγχρονων γερόντων » μια έκδοση με αρκετά βιώματα και μαρτυρίες ανθρώπων που συγκλονίζουν.

Υγεία:

«Νικήστε την Αρθρίτιδα Μέρος Β΄» ένα βιβλίο με πολλές πληροφορίες για το πώς να την αντιμετωπίσετε, «Προλάβετε το Έμφραγμα», μια έκδοση με σημαντικές πληροφορίες για την καρδία.

Γνώση:«Του κόσμου οι σημαίες Α’ Τεύχος» μια έκδοση με πληροφορίες σχετικά για τις πρωτεύουσες, την γλώσσα και το νόμισμα της χώρας.

Μαζί, Ένα Αφιέρωμα για τα παραδοσιακά προϊόντα. Πως μια οικογενειακή επιχείρηση μετατράπηκε σε market leader στον τομέα των αρτοπαρασκευασμάτων διευρύνοντας τις δραστηριότητές της και σε άλλους τομείς.

Μια προσφορά Των Ξυλόφουρνων και Παραδοσιακών Φαγητών Έλενας σε Έγκωμη, Παλουριώτισσα και Αρεδιού

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής θα διαθέσει την έκδοση αυτή στις 26 Νοεμβρίου 2017 στην άκρως προνομιακή τιμή 1 ευρώ επιπλέον.

Στο πακέτο θα βρίσκεται διαθέσιμο όπως πάντα το περιοδικό ΟΚ και μαζί το Capital Today, το οικονομικό και επιχειρηματικό περιοδικό που κυκλοφορεί με τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα