Πέντε χρόνια Economy Today

Το Economy Today, το μεγαλύτερο, πιο σύγχρονο και πιο ολοκληρωμένο επιχειρηματικό και οικονομικό μέσο της Κύπρου, με 360 επικοινωνία η οποία επιτυγχάνεται μέσω του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, γιορτάζει πέντε χρόνια από την ίδρυσή του.

Πέντε χρόνια ζωής και παρουσίας, με ηγετική θέση στην οικονομική και επιχειρηματική ενημέρωση, με πλούσια θεματολογία, εξειδικευμένες έρευνες, στοχευμένη αρθρογραφία και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές

του κυπριακού επιχειρείν.   

Στο Economy Today που κυκλοφορεί την Κυριακή 4 Ιουλίου με την «Σημερινή» της Κυριακής, σε προνομιακή τιμή, μπορείτε να μάθετε και να ενημερωθείτε, μεταξύ άλλων, για το μεγάλο θέμα της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος της Κύπρου.

Από τις σελίδες του Economy Today δεν θα μπορούσε να λείπει το εορταστικό αφιέρωμα για τα πεντάχρονα του περιοδικού, με ευχές από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, την Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Νατάσα Πηλείδου, και άλλες 60 προσωπικότητες του επιχειρείν και της οικονομίας ευρύτερα.  

Η ομάδα του Economy Today θα συνεχίσει το δημοσιογραφικό της ταξίδι, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά στην έγκυρη, έγκαιρη και σφαιρική ενημέρωση. 

 Πάντα στον παλμό των εξελίξεων και με την ετοιμότητα να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που φέρνει η νέα εποχή. 

 Με πλούσια ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και αφιερώματα, το Εconomy Today, εντύπως σε μηνιαία βάση και διαδικτυακά καθημερινώς, θα συνεχίσει να φωτίζει και να φέρνει στην επιφάνεια όλα όσα απασχολούν σε σχέση με τα θέματα οικονομίας και επιχειρηματικότητας, σε Κύπρο και εξωτερικό.   

Keywords
Τυχαία Θέματα