Πεντάρα της Μπαρτσελόνα επί της Βαλένθια (video)

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται στα πιτς αλλά ο Βαλβέρδε βρήκε έναν νέο… Μέσι. Ο λόγος για τον πιτσιρικά, Ανσού Φατί, που πέτυχε ένα γκολ κι έβγαλε μια ασίστ και γενικότερα έλαμψε στη νίκη των Καταλανών, με 5-2 επί της Βαλένθια.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Ντε Γιονγκ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Φατί με πλασέ στην κίνηση από το πέναλτι έκανε το 1-0. Και μάλιστα στο 7’ ο Φατί έκανε μαγική ενέργεια από αριστερά, γύρισε για τον Ντε

Γιονγκ, που από κοντά πλάσαρε για το 2-0.

Ο Φατί ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής και στο 16’ το σουτ του κόντραρε κι έφυγε λίγο έξω, ενώ στο 20’ ο Γκαμεϊρό έφυγε από αριστερά αλλά σούταρε άστοχα. Και στο 27’ ο Ροδρίγο έβγαλε κάθετα στον Γκαμεϊρό που πλάσαρε από κοντά για το 2-1. Στο 37’ ο Τερ Στέγκεν βγήκε και πρόλαβε σωτήρια τον Γκαμεϊρό.

Στο 52’ ο Γκριεζμάν έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε από τον Σίλεσεν, βρήκε στο δοκάρι και στρώθηκε στον Πικέ που πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 3-1. Στο 55ο λεπτό το σουτ του Σεμέδο από δεξιά σταμάτησε στο δοκάρι του Σίλεσεν, ενώ σο 61’ ο Σουάρες με το που μπήκε, έκανε το σουτ κι έγραψε το 4-1.

Στο 64’ ο Ντε Γιονγκ έκανε μαγική κάθετη, ο Σουάρες άφησε ιδανικά και ο Γκριεζμάν πλασάρε αλλά νικήθηκε από τον Σίλεσεν, ο οποίος έσωσε στη συνέχεια και μετά από πλασέ του Πέρεθ. Στο 74’ το μακρινό σουτ του Μπούσκετς έφυγε λίγο έξω, αλλά στο 83’ ο Σουάρες με όμορφο γύρισμα από την περιοχή διαμόρφωσε το 5-1.

Στο 90+2' ο Μάξι Γκόμες έκανε το 5-2 με προβολή εξ επαφής. 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: ΤερΣτέγκεν, Πικέ, Άλμπα, Λενγκλέ, Σεμέδο, Μπούσκετς, Αρτούρ (73’ Βιδάλ), ΝτεΓιονγκ (70’ Ράκιτιτς), Πέρεθ, Φατί (60’ Σουάρες), Γκριεζμάν

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σίλεσεν, Γκαράι, Γκάμπριελ, ΠαρέχοΓκαγιά, Βας, Κοκλέν, Τόρες (67’ Τσερίσεβ), Γουέδες (67’ Κανγκ), Γκαμεϊρό, Ροδρίγο (73’ Μάξι Γκόμες)

Keywords
Τυχαία Θέματα