Νίκησε την Ουντινέζε και ανέβηκε στην κορυφή η Ίντερ (video)

Η Ίντερ εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Γιουβέντους στη Φλωρεντία, κέρδισε την Ουντινέζε με 1-0 και πέρασε μόνη πρώτη κάνοντας το 3Χ3.

Στο 4ο μόλις λεπτό η Ίντερ είχε δοκάρι με τον Πολιτάνο, ενώ στο 15’ ο Μούσο είπε όχι σε στο του Σένσι και στο  24’ ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Ντε Μαϊό. Η Ουντινέζε έμεινε με δέκα παίκτες στο 37ο λεπτό λόγω αποβολής του Ντε Πολ και  το 39’ ο Μούσο έβγαλε δύσκολα το σουτ του Πολιτάνο. Ωστόσο στο 44’ ο Γοδίν έβγαλε τη σέντρα και ο Σένσι με κεφαλιά έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 45+1’

οι «νερατζούρι» έχανα κι άλλη μεγάλη ευκαιρία με τον Πολιτάνο να μην μπορεί και πάλι να νικήσει τον Μούσο.

Στο 52ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Λαζάνια, ενώ στο 57’ ο Μούσο νίκησε για ακόμη μια φορά τον Πολιτάνο και στο 60’ έδιωξε και το μακρινό σουτ του Γκαλιαρντίνι. Ο Μούσο απέκρουσε και το πλασέ του Σένσι στο 76’ ενώ κατέβασε ρολά και στο 84’ μετά από σουτ του Σάντσες.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Ασαμόα, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Καντρέβα, Μπρόζοβιτς, Σένσι, Μπαρέλα (46’ Γκαλιαρντίνι), Λουκάκου (65’ Λαουτάρο Μαρτίνες), Πολιτάνο (80’ Αλέξις Σάντσες)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μούσο, Ντε Μαϊό, Λάρσεν, Μπεκιάο, Οποκού, Γιάγιαλο (71’ Μπαράκ), Φοφανά, Ντε Πολ, Σέμα (81’ Πουσέτο), Γουάλας (81’ Μαντραγκόρα), Λαζάνια

Keywords
Τυχαία Θέματα