Πελεκάνος για Μόρφου: «Συμπεριφορές που αυξάνουν τον κίνδυνο δημόσιας υγείας»

O Kυβερνητικός Εκπρόσωπος επιβεβαίωσε την επιστολή ημερομηνίας 30 Αυγούστου του ΠτΔ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, μέσω της οποίας εκφράζεται η ετοιμότητα της Ε/κ πλευράς για κοινή συνάντηση με τον Τατάρ στην Νέα Υόρκη.

«Πρόκειται για μια συνάντηση την οποία η πλευρά  μας πιστεύει ότι μπορεί λειτουργήσει εποικοδομητικά  για την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος και συνέχιση της διαδικασίας», είπε μιλώντας στην Εκπομπή του Σίγμα 'Πρωτοσέλιδο'.

Ο κ. Πελεκάνος

αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της πρότασης Αναστασιάδη για επιστροφή στο Σύνταγμα του 60 και επεσήμανε πως η δήλωση πρέπει να εξετάζεται στο σύνολό της και όχι επιλεκτικά.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Πελεκάνος ρωτήθηκε για τους λόγους μη έλευσης της κας Λουτ στην Κύπρο αλλά και για τις βρετανικές προτάσεις και κινήσεις στο παρασκήνιο.

Κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου, είπε: «Οι νόμοι του κράτους εφαρμόζονται για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως του αξιώματος»

«Δεν μπορούμε να βλέπουμε κόσμο να υποφέρει, να βλέπουμε να χάνονται ζωές νέων και κάποιοι να συμπεριφέρονται με τρόπο που αυξάνει τον κίνδυνο για την δημόσια υγεία», είπε.

Τέλος, μίλησε και για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα