Πελεγκρίνι: «Ο τέλειος παίκτης ο Ντε Μπρόινε»

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι για τον πρωταγωνιστή της χθεσινής νίκης της Μάντσεστερ Σίτι επί της Σεβίλλης (2-1) και… λυτρωτή της ομάδας του, Κέβιν Ντε Μπρόινε!

Ο Χιλιανός τεχνικός απένειμε τα εύσημα στον νεοαποκτηθέντα μεσοεπιθετικό, ενώ αναφέρθηκε και στην ψυχολογική τόνωση που έδωσε στην ομάδα η νίκη λίγες μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ.

«Πήραμε τον Κέβιν διότι ξέραμε ότι είναι δημιουργικός ποδοσφαιριστής, που παράλληλα σκοράρει. Ήταν ο τέλειος παίκτης που θα μπορούσαμε να φέρουμε στην ομάδα μας», τόνισε αρχικά ο πολύπειρος

τεχνικός και συνέχισε αναφερόμενος στην λυτρωτική, χθεσινή νίκη της ομάδας του:

«Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι και οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Υπήρχε μεγάλη ένταση, δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Το σημαντικότερο ήταν να αντιδράσουμε, μετά το γκολ που δεχτήκαμε, πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στα δέκα τελευταία λεπτά βελτιωθήκαμε και δείξαμε χαρακτήρα, παίρνοντας στο τέλος τη νίκη. Το θετικό αποτέλεσμα βοηθά πάντα στη ψυχολογία των παικτών. Είναι σημαντικό όταν ακολουθεί ντέρμπι να προέρχεσαι από νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε την βελτίωσή μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα