«Πέφτουν οι υπογραφές»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός της Ανόρθωσης για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, ο Εκπρόσωπος Τύπου της προσφυγικής ομάδας επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Ντουγκλάο, λέγοντας πως: «Ίσως και σήμερα πέσουν οι υπογραφές».

Ο Σάββας Πηλακούτας αναφέρθηκε, επίσης, στις περιπτώσεις των Ράγιος, Αρούς και Ντούρις, ενώ μίλησε και για το επικείμενο ματς με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Αναλυτικά:

«Υπάρχουν διάφορα κίνητρα στο κυριακάτικο παιγνίδι. Είναι και το ότι παλεύουμε για να έχουμε την καλύτερη άμυνα με τον Απόλλωνα, όπου δεχτήκαμε ένα γκολ

περισσότερο ως τώρα. Είναι και οι τρεις βαθμοί, φυσικά, αλλά και το αήττητο στο εκτός έδρας. Θέλουμε να σφραγίσουμε και μαθηματικά την έξοδό μας στην Ευρώπη. Θέλουμε να τερματίσουμε στην 3η θέση και γι’ αυτό θα παλέψουμε».

Πόσο κόσμο αναμένετε στο Τσίρειο;

«Είναι ένα εκτός έδρας παιγνίδι. Άλλαξε και η ώρα του αγώνα αρκετές φορές, οπότε δεν αναμένεται να είναι τόσος πολύς ο κόσμος σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Αναμένουμε και εμείς την ενημέρωση από την ΚΟΠ για το πόσα εισιτήρια διατέθηκαν. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον κόσμο».

Για τον προγραμματισμό. Υπάρχει σήμερα συνάντηση με Ντουγκλάο;

«Βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ο προγραμματισμός μας. Θα βρισκόμαστε και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχουμε χρόνο μέχρι τις 12 Ιουλίου για να είμαστε έτοιμοι. Για τον Ντουγκλάο ήταν γνωστό ότι υπήρχε δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά του για ακόμα ένα χρόνο. Ίσως και σήμερα πέσουν οι υπογραφές με τον ποδοσφαιριστή.

Για τους Ράγιος και Αρούς: «Θα πρέπει να περιμένουμε. Δεν πιστεύω να προκύψει κάποια εξέλιξη πέραν του Ντουγκλάο. Το ότι ήρθε ο μάνατζερ του Ράγιος, δεν σημαίνει πως θα υπογράψει ο ποδοσφαιριστής. Μόλις έχουμε νέα, θα ενημερώσουμε τον κόσμο».

Για Ντούρις: «Το θέμα το χειρίζεται ο πρόεδρος, ωστόσο είναι η πιο δύσκολη περίπτωση, καθώς διατηρεί συμβόλαιο με άλλη ομάδα. Οπότε δεν εξαρτάται μόνο από την ικανοποίηση του ίδιου, αλλά από το τι προτίθεται να κάνει η ομάδα του με τον ποδοσφαιριστή. Θα τα δούμε αργότερα σε σχέση με τους άλλους παίκτες που έληξαν τα συμβόλαιά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα