Τρέξτε για καλό σκοπό στο RunIdalion - Δηλώστε συμμετοχή

Η ...bysports organizer, μαζί με την Επιτροπή Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Ιδαλίου, διοργανώνουν και φέτος τον καθιερωμένο αγώνα δρόμου RunIdalion.

Σκοπός του αγώνα είναι να προβληθεί η ανάγκη που έχουμε στη ζωή μας για άσκηση, ευεξία και υγεία, σε συνδυασμό με την αρμονία της φύσης.

Το RunIdalion προωθεί το τρέξιμο και το περπάτημα στην ύπαιθρο του τόπου μας, ως την πιο εύκολη άσκηση, καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις των ανθρώπων όλων των ηλικιών.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί και φέτος στο Δάλι, στην περιοχή του ποταμού Γιαλιά, την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, η ώρα

10:00, στην οδό Μιχ. Πλαστήρα και Θεοδ. Κολοκοτρώνη. Η διαδρομή του αγώνα ξεκινά και τερματίζει από τις όχθες του ποταμού, μέσα σε πράσινο περιβάλλον, σε μια ασφαλισμένη και πανέμορφη διαδρομή.

Εγγραφές θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας μας www.runidalion.com.

Οι επί τόπου εγγραφές, καθώς και η παραλαβή των αριθμών όσων έχουν εγγραφεί ηλεκτρονικά, θα γίνονται το Σάββατο 21 Απριλίου από τις 10:00 μέχρι τις 19:00 και την Κυριακή 22 Απριλίου από τις 08:00 μέχρι τις 09:30.

Μιλώντας στο SigmaLive, η Εκπρόσωπος Τύπου της Διοργάνωσης Ευγενία Κωνσταντίνου αναφέρει ότι το γεγονός είναι σημαντικό, διότι «απευθύνεται σε όλο τον κόσμο που θέλει να αθληθεί, αλλά και γιατί γίνεται για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο, συνοδευόμενο από έναν φιλανθρωπικό σκοπό: 1 ευρώ από κάθε εγγραφή προορίζεται για τον μικρό Κωνσταντίνο από το Δάλι, ώστε να μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπεία».

«Για όσους λάβουν μέρος, θα δοθούν νερά, φρούτα και μετάλλιο συμμετοχής σε όλους, εκτός από τα κύπελλα για όσους τερματίσουν πρώτοι. Στο τέλος, όλοι θα κεραστούν παραδοσιακούς δαλίτικους λουκουμάδες», αναφέρει η κα Κωνσταντίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα