Πατέρας τρίχρονου: Μας είπαν ότι δεν μας δέχονται 10 ώρες πριν την πτήση

Δέκα ώρες πριν αναχωρήσουν για Γερμανία πληροφορήθηκαν ότι νοσοκομείο δεν θα τους δεχόταν επειδή δεν είναι εμβολιασμένοι, ανέφερε στο SigmaLive ο πατέρας του τρίχρονου παιδιού που πάσχει από καρδιοπάθεια.

Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι ποτέ δεν τους ζητήθηκαν πληροφορίες εάν είναι εμβολιασμένοι ή όχι. Περίμενε ότι αυτά τα στοιχεία θα τους τα ζητούσαν κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για τη μεταφορά του παιδιού στο συγκεκριμένο

νοσοκομείο και όχι λίγες ώρες πριν αναχωρήσουν για Κύπρο.

Επίσης, αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με το προσωπικό του γερμανικού νοσοκομείου και ρώτησε εάν ήταν απαραίτητο να είναι εμβολιασμένοι και πήρε αρνητική απάντηση, καθώς θα τους έκαναν τεστ κάθε μέρα εντός του χώρου. Στη συνέχεια όμως ο υπεύθυνος του νοσοκομείου ήταν κάθετα αρνητικός.

Όταν πήραν αρνητική απάντηση, οι γονείς πρότειναν στο νοσοκομείο να συνοδεύσουν το παιδί διάφορα πρόσωπα όπως η 22χρονη αδελφή του ή μια νοσοκόμα ή ένας πολύ καλός φίλος της οικογένειας, αλλά το γερμανικό νοσοκομείο δεν το δέχθηκε.

Σε σχέση με την κατάσταση υγείας του παιδιού, ανέφερε ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο και γίνονται εξετάσεις.
Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο της Κύπρου για τη στήριξη. 

Υπενθυμίζεται ότι αναχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου το αεροπορικό ασθενοφόρο (αεράμπουλανς) που μεταφέρει στην Αθήνα το τρίχρονο παιδάκι που πάσχει από καρδιοπάθεια και χρειάζεται να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Διαβάστε επίσης: 

Αναχώρησε με αεροπορικό ασθενοφόρο για Αθήνα το 3χρονο παιδί

Εμβολιάστηκαν οι γονείς του 3χρονου αγοριού- Αρνητική απάντηση από άλλες χώρες

Ακυρώθηκε η διακομιδή 3χρονου στη Γερμανία λόγω ανεμβολίαστων γονέων
 

Keywords
Τυχαία Θέματα