Πατέρας θύματος επίθεσης ανταλλάζει επιστολές με ΝΥ για κατηγορητήριο(pic)

«Αγώνα δικαίωσης», όπως τον ονομάζει ο ίδιος, άρχισε πατέρας θύματος επίθεσης που έλαβε χώρα στην επαρχία Αμμοχώστου, στις 26/05/2018. 

Ενστάσεις για το κατηγορητήριο φέρει ο πατέρας θύματος, ο οποίος απέστειλε επιστολή στο Νομική Υπηρεσία, ζητώντας εξηγήσεις για τους λόγους που ο κατηγορούμενος φέρει την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης στην επίθεση που φέρεται να εξαπέλυσε κατά του γιου του. Ο πατέρας του θύματος, ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν αξιωματικός

της Αστυνομίας των Βάσεων, με επιστολή του στη Νομική Υπηρεσία, με ημερομηνία την 19η Αυγούστου 2019, τονίζει ότι η πραγματική κατηγορία που έπρεπε να υπάρχει στο κατηγορητήριο κατά του κατηγορούμενου, είναι η «απόπειρα φόνου εκ προμελέτης». 

Η Νομική Υπηρεσία είχε απαντήσει σε προηγούμενες επιστολές του πατέρα, ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει παραδεχθεί τη διάπραξη του αδικήματος ενώ παράλληλα τόνιζε ότι δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής το επιθετικό όπλο που χρησιμοποίησε στην φερόμενη επίθεση κατά του γιου του. Παράλληλα, στις επιστολές που απέστειλε η Νομική Υπηρεσία, αναφέρεται ότι ο κατηγορούμενος παραμένει ελεύθερος υπό όρους, αφού κρίθηκε ότι οι όροι ήταν ικανοποιητικοί ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία του στο Δικαστήριο κατά τη δικαστική διαδικασία, που είναι ορισμένη για να ακρόαση στις 18/11/2019. 

H επίθεση έλαβε χώρα σε περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου στις 26/5/2018. Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο που είχε εκδοθεί την επόμενη μέρα της επίθεσης, δηλαδή στις 27/05/2018, ανέφερε αυτολεξεί: 

«Διάταγμα τετραήμερης κράτησης, εναντίον 55χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, εξέδωσε σήμερα (27/05/2018)  το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου. Ο 55χρονος είχε συλληφθεί χθες (26/05/2018), για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού 52χρονου κατοίκου Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο 52χρονος στην Αστυνομία, γύρω στις 2π.μ. χθες, ενώ βρισκόταν στην οικία 51χρονης, στην επαρχία Αμμοχώστου, δέχθηκε επίθεση από τον 55χρονο αδελφό της, ο οποίος φέρεται να τον κτύπησε και να τον τραυμάτισε με σιδερένιο αντικείμενο.

Ο 52χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως σταθερή και εκτός κινδύνου». 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το θύμα τη μέρα που δέχθηκε επίθεση, μετέβη στο σπίτι της τότε συντρόφου του, με σκοπό να συζητήσουν για προβλήματα που αντιμετώπιζαν στη σχέση τους. Σε ανύποπτο χρόνο, εντός της οικία φέρεται να εμφανίστηκε ο αδελφός της, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του θύματος, με αιχμηρό αντικείμενο. 

Σοκαριστική είναι η φωτογραφία που απέστειλε ο πατέρας του θύματος στο Sigmalive, στην οποία απεικονίζεται ο γιος του (το θύμα δηλαδή της επίθεσης) μετά τη νοσηλεία που έτυχε στο Νοσοκομείο. 

Η εικόνα πιθανόν να ενοχλήσει: 

Keywords
Τυχαία Θέματα