Πατέρας Ρέγιες:«Η μοναδική μου έξοδος είναι να πάω στο νεκροταφείο»

Την 1η Ιουνίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον τραγικό χαμό του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, σε τροχαίο δυστύχημα. Ο πατέρας του άλλοτε μεσοεπιθετικού των Σεβίλλης, Άρσεναλ και Ρεάλ Μαδρίτης, μεταξύ άλλων, παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ του δικτύου «Movistar».

«Δεν μπορείς ούτε να το φανταστείς. Η μοναδική μου έξοδος είναι να πάω στο νεκροταφείο στις 9 το πρωί και μετά εδώ (σ.σ. Σπίτι). Δεν βγαίνουμε από εδώ για τίποτα», εξηγεί ο Πάκο Ρέγιες. «Η γυναίκα μου έχει χάσει ήδη σαράντα κιλά

(!) και δεν έχει πατήσει ούτε το σκαλοπάτι της εξώπορτας. Το σκέφτεσαι κάθε μέρα, σου το θυμίζουν συνεχώς», συνεχίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει δει ποδοσφαιρικό παιχνίδι, μετά από εκείνο το μοιραίο Σάββατο.

«Δεν έχω δει κανένα ποδοσφαιρικό ματς, τίποτα. Μόνο αυτό που έκανε στη μνήμη του η Εξτρεμαδούρα. Ούτε καν το ντέρμπι (σ.σ. Μπέτις – Σεβίλλη) δεν μπορέσαμε να δούμε. Είναι από εκείνες τις μέρες που τον θυμάσαι περισσότερο και αυτές είναι οι χειρότερες μέρες. Η Σεβίλλη ήταν τα πάντα για εκείνον», συμπληρώνει ο χαροκαμένος πατέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα