Πασκουάλ: "Σημαντικό ματς για το μέλλον μας"

Ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (05/03, 21:45), παραδέχθηκε πως οι "πράσινοι" ενισχύθηκαν με την προσθήκη του Λαουάλ και ξεκαθάρισε ότι το φετινό 3-0 των Καταλανών δεν σημαίνει κάτι.

Ο Παναθηναϊκός και η Μπαρτσελόνα διεκδικούν το καλύτερο πλασάρισμα στον Ε' όμιλο του TOP-16, ισοβαθμώντας στην τρίτη θέση του γκρουπ με ρεκόρ 5-3.Ο κόουτς των "μπλαουγκράνα", Τσάβι Πασκουάλ,

μίλησε για την αυριανή (05/03, 21:45) αναμέτρηση στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, τονίζοντας αρχικά πως "ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Διαθέτει έμπειρους παίκτες, υψηλού επιπέδου. Ο αντίπαλός μας έχει μόλις μια ήττα εντός έδρας, κι αυτήν από εμάς (σ.σ. 67-80, στις 19 Δεκεμβρίου). Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το μέλλον μας στη διοργάνωση!".Η Μπαρτσελόνα μετράει ήδη τρεις νίκες στις φετινές αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό. Δυο στη regular season κι άλλη μια στο TOP-16. Τι έχει να πει επ' αυτού ο Καταλανός κόουτς; "Έχουμε μπροστά μας μια διαφορετική κατάσταση και για τις δυο ομάδες. Για παράδειγμα, ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε με τον Λαουάλ, προσθέτοντας δύναμη στη ρακέτα".Παράλληλα ο Πασκουάλ αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπραντ Όλεσον, ως το 2017. "Καλά νέα! Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, που βοηθάει ώστε να κρατηθούν οι ισορροπίες στην ομάδα. Μακάρι να συνεχίσει να προσφέρει στην Μπαρτσελόνα για πολύ καιρό".

Keywords
Τυχαία Θέματα