Παρουσιάστηκε από την Σεβίλλη ο Μοντέλα

Τα καλύτερα λόγια είπε για την νέα του ομάδα, Σεβίλλη, ο Βιτσένζο Μοντέλα, που εξήρε το πάθος και την αγωνιστικότητά της, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει τα πλάνα του για τον Στιβ Ενζονζί.

Ο Βιτσένζο Μοντέλα είναι ο εκλεκτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε ο Εδουάρδο Μπερίσο στον πάγκο της Σεβίλλης, με τους Ανδαλουσιάνους να παρουσιάζουν επισήμως τον νέο τους προπονητή.

«Ευχαριστώ την Σεβίλη που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία. Στόχος μου είναι πάντα να νικάω και αυτός είναι ο ιδανικός σύλλογος για να εκφράσω τις ιδέες μου. Είμαι ενθουσιασμένος με το γήπεδο, το σύλλογο και την αύρα της Σεβίλλης, που ένιωσα από την επίσκεψή μου με την Φιορεντίνα.

Είδα κάποια ματς της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό που διέκρινα είναι το πνεύμα και το πάθος της», τόνισε ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί τόσο στον... φευγάτο Ενζονζί, όσο και στον βοηθό του, Έντσο Μαρέσκα.

«Σκοπός μου είναι να μιλήσω με τον Ενζονζί, είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Δεν έχουμε συζητήσει για τα μεταγραφικά, αλλά είμαστε οικογένεια και θα πάρουμε από κοινού τις αποφάσεις.

Όσον αφορά τον Έντσο είναι μέρος της ιστορίας του συλλόγου και τυγχάνει σεβασμού και στην Ιταλία. Μου δίνει τόσο μεγάλη βοήθεια στην επικοινωνία μου με τον σύλλογο και τον κόσμο, αλλά υπόσχομαι ότι θα μάθω Ισπανικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα