Παρέσυρε 13χρονο και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο

Τροχαίο ατύχημα, με τραυματισμό 13χρονου και εγκατάλειψη της σκηνής από το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο, συνέβη το μεσημέρι στη Λευκωσία.

Γύρω στις 12:45 φορτηγό αυτοκίνητο, άσπρου χρώματος, που κινείτο στην οδό Εγνατίας, στην Αγλαντζιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 13χρονο, ο οποίος επιχειρούσε να διασταυρώσει το δρόμο. Αμέσως μετά το δυστύχημα, το φορτηγό εγκατέλειψε τη σκηνή, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 13χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και εκδορές στο δεξί χέρι.

Σύμφωνα με τους ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου, ωστόσο αποφασίστηκε όπως κρατηθεί για νοσηλεία στο Μακάρειο Νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το ατύχημα, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22802023, τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα