Παρέμβαση: «H ομάδα μας δεν έχει καμία σχέση με προσυνεννοημένους αγώνες...»

Ο Οθέλλος με ανακοίνωση του αναφέρεται στα τελευταία γεγονότα με τους φακέλους για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

Αναλυτικά:  

«Σε σχέση με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που με έκπληξη μας διαβάσαμε στα ΜΜΕ καθώς και την ενημέρωση που είχαμε από την ΚΟΠ και αφορούν ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας εναντίον του ΠΟΞ ως ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ δηλώνουμε δημόσια ότι ουδεμία σχέση έχουμε

με αυτό το θέμα. 

Καλούμε άμεσα όλους τους αρμόδιους φορείς, - ΚΟΠ, Αστυνομία - και είμαστε στην διάθεση τους για την όσο το δυνατόν πιο άμεση, αντικειμενική αλλά και με διαφάνεια διερεύνηση της υπόθεσης.

Η ομάδα μας έχει μια ιστορία 87 χρόνων και ταχθήκαμε να την διατηρήσουμε και να την συνεχίσουμε με γνώμονα μας το τίμιο παιγνίδι και τον σεβασμό στο άθλημα και τον κόσμο μας. 

Στον συγκεκριμένο αγώνα η ομάδα μας έπαιζε με την πλάτη στο τοίχο και η νίκη ήταν πέραν από επιβεβλημένη για είσοδο μας στην 4αδα. Οι ποδοσφαιριστές μας τα έδωσαν όλα όπως σε κάθε παιχνίδι με μοναδικό στόχο την νίκη και πανάξια κέρδισαν.  

Δηλώνουμε και πάλι κατηγορηματικά ότι η ομάδα μας δεν έχει καμία σχέση με προσυνεννοημένους αγώνες και ζητούμε άμεση διερεύνηση και δημοσίευση των ευρημάτων για αποκατάσταση του κύρους και του ονόματος της ομάδας μας. 

ΟΘΕΛΛΟΣ 

ONE TEAM - ONE DREAM - ONE PASSION 

Εκ του Δ.Σ».

Keywords
Τυχαία Θέματα