Αγωνιστική δράση σε πρωτάθλημα και κύπελλο στην Κύπρο!

Ποδοσφαιρική δράση σε κύπελλο και πρωτάθλημα έχουμε σήμερα (15/1) στο νησί μας.

Αρχικά όσον αφορά τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος, ο Εθνικός θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ στο «Δασάκι» σε ένα παιχνίδι που γίνεται στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, καθώς είχε αναβληθεί τότε που ήταν ορισμένο ελέω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας.

Οι γηπεδούχοι βαθμολογικά έχουν υποχωρήσει αρκετά, βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς και

θα επιχειρήσουν να κάνουν τη ζημιά σήμερα στον ΑΠΟΕΛ. Έδειξαν ξανά στο παρελθόν οι του Εθνικού πως ειδικά στην έδρα τους μπορούν να βάλουν δύσκολα σε όλους και να διεκδικήσουν με αξιώσεις το τρίποντο, όμως αντιλαμβάνονται και τις δυσκολίες της αναμέτρησης και πάνε υποψιασμένοι.

Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ προέρχεται από την ήττα κόντρα στην Ανόρθωση, έχει χάσει πολύτιμο έδαφος και ούτε που θέλουν να το σκέφτονται στον ''Αρχάγγελο'' πως δεν θα φύγουν με τη νίκη από το σημερινό παιχνίδι. Σαφώς και ξέρουν την επικινδυνότητα τέτοιων ματς, δεν υποτιμούν τον αντίπαλο σε καμία των περιπτώσεων αλλά από τη στιγμή που η ομάδα του Κόρε Ινγκερμπρίτσεν είναι το φαβορί θα θελήσει να το δείξει από το πρώτο λεπτό και να βρει ένα γρήγορο γκολ που θα βοηθήσει για να έρθει τελικά εις πέρας ο στόχος της.

Όσον αφορά τον θεσμό του κυπέλλου έχουμε τα ακόλουθα παιχνίδια:

ΑΕΛ - Αλκή (πρώτο ματς κέρδισε η ΑΕΛ με 5-1)

Πάφος - Νέα Σαλαμίνα (πρώτο παιχνίδι)

Ολυμπιακός - Ανόρθωση (πρώτο παιχνίδι)

Ερμής - Ομόνοια (πρώτο παιχνίδι)

Στα δύο τελευταία ματς υπάρχει φαβορί (Ανόρθωση και Ομόνοια) όμως Ολυμπιακός και Ερμής αντίστοιχα διαθέτουν ένα καλό σύνολο που θα δώσει τα πάντα για την πρόκριση. Τέλος, Πάφος και Νέα Σαλαμίνα συνθέτουν ένα ενδιαφέρον ζευγάρι που αναμένεται να μας κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα