Παρασκευή ή Σάββατο θα λειτουργήσει η κλινική Covid- 19 στο ΓΝ Πάφου

Θα καθυστερήσει για λίγο ακόμα η έναρξη λειτουργίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, της κλινικής για περίθαλψη ασθενών με κορωνοϊό. Η κλινική για Covid-19 θα άρχιζε σήμερα τη λειτουργία της, αυτό όμως δεν κατέστη δυνατόν λόγω της πληρότητας που παρατηρείται σε ό,τι αφορά τους νοσηλευόμενους ασθενείς, σύμφωνα με πληροφορίες από το κρατικό νοσηλευτήριο της Πάφου. 

Η νεοσύστατη κλινική στο Νοσοκομείο Πάφου αναμένεται να δεχθεί τους πρώτους ασθενείς την ερχόμενη Παρασκευή ή το αργότερο μέχρι και το Σάββατο. Αυτό κρίθηκε αναγκαίο ώστε να δοθεί χρόνος για να μεταφερθούν

οι νοσηλευόμενοι ασθενείς του παθολογικού και ορθοπεδικού θαλάμου σε άλλους θαλάμους του Νοσοκομείου Πάφου, εκεί όπου υπάρχουν άδειες κλίνες.

Την ίδια στιγμή η Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου λόγω της πληρότητας που παρατηρείται, είναι σήμερα σε συνεχή επικοινωνία με ιδιωτικές κλινικές στην Πάφο για να διαπιστωθεί κατά πόσο υπάρχει η δυνατότητα να δεχθούν νοσηλευόμενους ασθενείς από το Νοσοκομείο Πάφου.

Η νέα κλινική για COVID- 19 θα λειτουργήσει στον χώρο του ορθοπεδικού και παθολογικού τμήματος. Εχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προεργασίες  και αναμένεται μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή ή  το αργότερο μέχρι το Σάββατο να είναι έτοιμη εάν παρουσιαστεί ανάγκη για  την νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό. 

Διαβάστε επίσης 

Καραγιάννης: Κάτω από ποιες συνθήκες θα βγάλουμε τη μάσκα (BINTEO)

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα