Παρανάλωμα του πυρός έγιναν πέντε αυτοκίνητα στην Πάφο

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν πέντε ακινητοποιημένα οχήματα και αριθμός άχρηστων ηλεκτρικών συσκευών τα οποία ετύγχαναν επεξεργασίας σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης μετάλλων στην βιομηχανική περιοχή «Ανατολικού» στην Αγία Βαρβάρα στην Πάφο.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε περί τις 18.40 χθες Δευτέρα και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα, θέτοντας την πυρκαγιά υπό έλεγχο.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω σπινθηρισμών στην παρουσία

υγρών εύφλεκτων καυσίμων κατά την διάρκεια εργασιών αποσυναρμολόγησης οχημάτων.

Επίσης, πυρκαγιά ξέσπασε σε όχημα μάρκας Mitsubishi Pajero σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο παρά την οδό Ρόδου στο Τσέρι, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να ειδοποιείται στις 04:46 τα ξημερώματα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.07.

Η πυρκαγιά κατέκαυσε το μπροστινό μέρος του οχήματος (μηχανή, ελαστικά, ταμπλό). Η σκηνή φυλάγεται από την Αστυνομία και τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία μαζί της.

Σε γενικές γραμμές η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 2ης Οκτωβρίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 3ης Οκτωβρίου 2017 ανταποκρίθηκε σε 25 κλήσεις για βοήθεια ,13 πυρκαγιές, 9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις .

Keywords
Τυχαία Θέματα