«Παράκρουση» με την εμφάνιση της Κόμισσας Σόφις στην Κύπρο (pics)

Σε δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου με την ευκαιρία των γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και των 70χρονων της βασιλείας της παρέστησαν ο Κόμης του Γουέσεξ, Πρίγκιπας Εδουάρδος και η σύζυγός του, Κόμισσα του Γουέσεξ, Σόφι, ενώ καλεσμένος ήταν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Άντρη Αναστασιάδη.

Τα βρετανικά ΜΜΕ δεν «συγκρατούν» τα λόγια τους, όσον αφορά στην εμφάνιση της Κόμισσας του Γουέσεξ, χαρακτηρίζοντας

την «μαγευτική», ντυμένη με ρούχα που υπήρχαν ήδη στην γκαρνταρόμπα της.

Επέλεξε ένα μάξι φόρεμα από τους ARoss Girl x Soler στο Λονδίνο αξίας £825.

Για κοσμήματα, η Κόμισσα επέλεξε τα σκουλαρίκια της G. Collins &Sons αξίας £2,950.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγος του κα Άντρη Αναστασιάδη υποδέχθηκαν σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Κόμη του Wessex Εδουάρδο και τη σύζυγο του Κόμισσα Σόφι του Wessex.

Μετά την επίσημη τελετή υποδοχής κατά την οποία στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές, και την ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων Κύπρου και Ηνωμένου Βασιλείου, ο Κόμης Εδουάρδος κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Εθνάρχη Μακαρίου Γ’.

Ακολούθως ο Πρόεδρος, η σύζυγος του και ο Κόμης και η Κόμισσα του Wessex είχαν συνάντηση στο Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Καλωσορίζοντας τον Κόμη και τη Κόμισσα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε ότι οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες συνεχώς ενισχύονται και αναπτύσσονται, σημειώνοντας ότι η σημερινή τους συνάντηση θα δώσει την ευκαιρία για ανασκόπηση των διμερών σχέσεων Κύπρου και Ηνωμένου Βασιλείου.

Πρόσθεσε ότι η διμερής σχέση βασίζεται σε ισχυρούς δεσμούς, υπογραμμίζοντας ότι εκατοντάδες χιλιάδες Κύπριοι διαβιούν μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ χιλιάδες Βρετανοί μετά τη συνταξιοδότηση τους επιλέγουν να κατοικήσουν στην Κύπρο, σημειώνοντας παράλληλα ότι η Κύπρος αποτελεί κύριο τουριστικό προορισμό των Βρετανών.

Είπε επίσης ότι υπάρχει η βούληση για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών σε όλους τους τομείς.

Τέλος, συνεχάρη το βασιλικό ζεύγος για την 23η επέτειο των γάμων τους που ήταν στις 19 Ιουνίου

Διαβάστε επίσης: Σε δεξίωση για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ ο πρόεδρος Αναστασιάδης-PIC

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παράκρουση, Κόμισσας Σόφις, Κύπρο,parakrousi, komissas sofis, kypro