Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο οδηγός που παρέσυρε πεζό στην Λεμεσό

Παραδόθηκε στην Αστυνομία γύρω στις 11:30 37χρονος οδηγός ο οποίος παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζό τα ξημερώματα του Σαββάτου (2/3), στην περιοχή της Γερμασόγειας, στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Τροχαία Λεμεσού, ο οδηγός του αυτοκινήτου, που είχε εγκαταλείψει τη σκηνή, παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές και εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Να σημειωθεί ότι με κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματος του και εσωτερική αιμορραγία, μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ο 37χρονος Ισραηλινός,

ο οποίος παρασύρθηκε από το όχημα του εν λόγω οδηγού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 05:30 όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 37χρονος περπατούσε στην μέση της οδού Παναγιώτη Τσαγκάρη, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε την σκηνή, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Φέρει κατάγματα διάφορα σημεία του σώματος του και εσωτερική αιμορραγία. Μετά το δυστύχημα διατηρούσε τις αισθήσεις του.

Φιλικό πρόσωπο του 37χρονου, που βρισκόταν μαζί του την ώρα εκείνη, υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοτέστ με θετικό αποτέλεσμα. 'Όπως ο ίδιος ανέφερε στους ανακριτές, οι δυο τους είχαν καταναλώσει νωρίτερα ποσότητα αλκοόλ.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα