Παραδέχθηκε το καρδιακό του πρόβλημα ο Κάρικ!

Άπαντες με ανοιχτό το στόμα άφησε ο Μάικλ Κάρικ αποκαλύπτοντας ότι λόγος της απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η καρδιακή αρρυθμία.

Από τις 20 Σεπτεμβρίου και τον αγώνα απέναντι στην Μπέρτον για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας έχει να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάικλ Κάρικ, με τον ίδιο να ξαφνιάζει άπαντες με την παραδοχή του ότι ταλαιπωρήθηκε από καρδιακές αρρυθμίες.

Πάντως ο 36χρονος άσος τόνισε ότι πλέον έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα υγείας του κάνοντας σκληρές προπονήσεις

για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, διότι αρκετοί άνθρωποι με ρωτούν εάν είμαι εντάξει και γιατί δεν έχω αγωνιστεί το τελευταίο δίμηνο.

Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Μπέρτον τον περασμένο Σεπτέμβριο ένιωσα περίεργα και έκανα αρκετές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα αυτών έδειξαν καρδιακή αρρυθμία.

Έπρεπε να προπονούμαι με σταθερό ρυθμό και να παρακολουθούμαι στενά. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά. Θα ήθελα να σας καθησυχάσω όλους, λέγοντας σας ότι είμαι υγιής και πως επέστρεψα στις σκληρές προπονήσεις με την ομάδα. Δουλεύω ώστε να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα και στοχεύω να επιστρέψω άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας.
Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, Μάικλ».

Keywords
Τυχαία Θέματα