Παπαδόπουλος: «Το 7-0 τα λέει όλα»

Την άποψη πως ο ΟΦΗ έπαιξε με τέτοιο τρόπο κόντρα στον Παναιγιάλειο, που καθιστά περιττή κάθε ανάλυση γύρω από τον αγώνα, εξέφρασε ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο ΟΦΗ επικράτησε με το εμφατικό 7-0 του Παναιγιάλειου, για την 28η αγωνιστική, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την άνοδο στη Superleague, για την οποία χρειάζεται μόλις έναν βαθμό.

Μιλώντας στη συνέντευξη

Τύπου μετά το παιχνίδι, ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αναφερόμενος στην «υγεία» της ομάδας.

Αρχικά είπε: «Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο δεν μπορούμε να πούμε πολλά, καθώς το σκορ τα λέει όλα. Σκοράραμε γρήγορα και αυτό ήταν το ζητούμενο, μετά έγιναν όλα πιο εύκολα. Παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο και είμαι ευχαριστημένος. Θέλαμε σήμερα να πανηγυρίσουμε την άνοδό μας, αλλά θα το κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Η ομάδα βγάζει υγεία, παίζει καλό ποδόσφαιρο, βάζει γκολ και ευχαριστιέται ο κόσμος».

Για την αποβολή του Μάνου: «Ο Μάνος έχει ένα πρόβλημα στο πέλμα και τον δυσκολεύει στους τελευταίους αγώνες. Ήταν εντολή δική μου να μείνει έξω για να το ξεπεράσει. Έκανε υπερπροσπάθεια τις προηγούμενες ημέρες, τον βοηθούσαν οι γιατροί και ήταν εντολή δική μας να πάρει τη δεύτερη κίτρινη».

Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Πόντου: «Έχουμε καλή ομάδα και εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Το μόνο που μας απασχολεί είναι ο αγωνιστικός χώρος στην Καλαμαριά. Είναι μια καλή ομάδα από αυτές με τη μεγαλύτερη δυναμική από όσες έχουμε να αντιμετωπίσουμε μέχρι το τέλος».

Για όσα εξωαγωνιστικά ακούγονται εσχάτως και έχουν στο επίκεντρο τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ ξεπέρασε τα προβλήματά του, έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, την καλύτερη άμυνα, τον πρώτο σκόρερ, βάζει γκολ και νικά. Εμείς δεν ασχολούμαστε με τίποτα άλλο, παρά μόνο με αυτά που γίνονται εντός γηπέδου».

Εκ μέρους των παικτών του ΟΦΗ μίλησε ο Ζοζέ Κοέλιο, ο οποίος έβαλε δύο γκολ. Ο Πορτογάλος δήλωσε: «Ξέραμε ότι θέλαμε τη νίκη και την πήραμε, κόντρα σε μια ομάδα που δεν είναι ψηλά στη βαθμολογία, αλλά δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Εμείς το κάναμε. Παίξαμε καλά σε όλη τη διάρκεια και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Νιώθω πολύ καλά που νικήσαμε, αλλά και που έβαλα και εγώ τα πρώτα μου γκολ με την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα